Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Muğla için bu tespit pek doğru değil. Buradaki popülasyon Bodrum-Gökova-Marmaris arası beslenme göçü yapıyor ve 12 ay buralarda geziniyor. Yani o videolardaki kofanalar boğazdan akanlar değil. Ayrıca İstanbul'da da zamanında bolca kofana tutulurdu. Özellikle eylül ayında göçün ilk zamanları... Bana da bir kaç kere denk gelmişti.

Aynen Eylül ayı başlarında Üsküdar radarın orada kıyıdan asansör takım canlı Zargana ile tutarlardı ama şimdi eser yok o balıktan gelen balık sarıkanat şimdi

Muğla için bu tespit pek doğru değil. Buradaki popülasyon Bodrum-Gökova-Marmaris arası beslenme göçü yapıyor ve 12 ay buralarda geziniyor. Yani o videolardaki kofanalar boğazdan akanlar değil. Ayrıca İstanbul'da da zamanında bolca kofana tutulurdu. Özellikle eylül ayında göçün ilk zamanları... Bana da bir kaç kere denk gelmişti.
Bogazdan akiyor abi ama cok aciktan emin olabilirsin bundan , bogazdada yakalandi galatadada yakalaniyor ara sira ama canli yeme bakiyor daha cok digerleri gibi kolay kanmiyor

Aynen Eylül ayı başlarında Üsküdar radarın orada kıyıdan asansör takım canlı Zargana ile tutarlardı ama şimdi eser yok o balıktan gelen balık sarıkanat şimdi
Alınıyor abi galatadan ama cok az zamanlarda kanaldan gidiyor sadece

Uzun bir aradan sonra Selamlar arkadaslar, niyeti bozup bogaza ineyim diyorum ama, agir kursun arkasiyla da cok yorulmayi gozum kesmiyor, kimse de istavritten yana birsey paylasmamis guncel, bilgi verebilecek olan varsa sevinirim...

Uzun bir aradan sonra Selamlar arkadaslar, niyeti bozup bogaza ineyim diyorum ama, agir kursun arkasiyla da cok yorulmayi gozum kesmiyor, kimse de istavritten yana birsey paylasmamis guncel, bilgi verebilecek olan varsa sevinirim...
Dun balik cok seyrekti disli balik acisindan , abi istavrite aticaksan az buz yapiyodu ama bazi yerlerde nasildir bilmiyom disli balik cok acikta aciga atabilirsen alirsin birazda olsa

Bugün 4 parça aldım hava tam istediğim gibi puslu yağmurluydu.Skor 5-6 tane daha fazla olabilirdi benden kaynaklı az oldu
7834C8BE-EB46-429B-9F50-E77F42A8E7C3.jpeg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back