Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Eşim son haftalarda resmen başımın etini yedi. Özellikle o yokken çıktığım tekneyle avlar sonrası. 🙂
Seni Anadolu Kavağı'na rakıya götüreyim, sen içerken ben de acemi acemi istavrit almaya çalışayım diyor ısrarla.

Anadolu Kavağı merkez, iskelenin orada yahut gelmeden önce, askeriyenin falan olduğu noktalarda var mıdır acaba bir mera? Biz Maltepeli olduğumuzdan ve burada henüz deniz suyu ısısı yeterli seviyelere ulaşıp da istavrit kıyılamadığından sıkıntı büyük.
Var mıdır üstadlardan beni, bizi yarın yani pazar günü için yönlendirebilecek birileri? Şimdiden teşekkürler, rastgele..

Arnavutkoyde Zargana çılgınlığı yaşanıyor, Bayanlar bile ellerinde Çarpma takım zargana avlıyorlar büyük bir zevkle .. 🙂 Tek ve 3 lü iğneli takımlar kullanılıyor ... Fakat gördüğüm kadarı ile yaralı kaçan balık sayısı çok fazla oluyor bu çarpma işinde.

Gümüşbalığı Karadenize göçüne başladı , gümüş için çökertme ağları kurmuşlar , zarganada gümüşbalığı peşinde akıntıburnunda ...

carpma.jpg

Son düzenleme:
çarpma avcılığı ve tırıvırı avcılığına şiddetle karşıyım hatta bu yönteme avcılık bile denilmez bu resmen denizi talan etmek hayvanları yaralamaktan başka bir işe yaramıyor neden bizim insanımız bu kadar et düşkünü oldu anlamıyorum acaba yiyormu zarganayı dicem bence yemiyor atıyor çöpe yazık cidden çok yazık 🙁

Yok mu üstadlar bana ve eşime Anadolu Kavağı ve yakın çevresinde bir mera yazabilecek? İstavit avı için?

çarpma avcılığı ve tırıvırı avcılığına şiddetle karşıyım hatta bu yönteme avcılık bile denilmez bu resmen denizi talan etmek hayvanları yaralamaktan başka bir işe yaramıyor neden bizim insanımız bu kadar et düşkünü oldu anlamıyorum acaba yiyormu zarganayı dicem bence yemiyor atıyor çöpe yazık cidden çok yazık 🙁

Kesinlikle katılıyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back