Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sayın oltanın,
Ustaysanız başım gözüm üstünde yeriniz var,
Ustalık yapacaksanız farklı meralarda olalım,
Saygılarımla

Ustalık yapmam sevmem öyle şeyleri sırt sırta avlanırız dersen gelim olmazmı ? ayrıca bana usta lazım değil çok şükür kendi bilgimiz kendimize yeter bana dost lazım arkadaş lazım eğer böyle isen gelim değilsen ben ufaktan kaçim 😉 sevgiler saygılar

Ustalık yapmam sevmem öyle şeyleri sırt sırta avlanırız dersen gelim olmazmı ? ayrıca bana usta lazım değil çok şükür kendi bilgimiz kendimize yeter bana dost lazım arkadaş lazım eğer böyle isen gelim değilsen ben ufaktan kaçim 😉 sevgiler saygılar
Şimdi.
Usta selam. Aslında nedemek istediğimi anlaşmışsınız. Biraz uzun olmuş yazdıklarınız. Ama meali aynı sanırım. Yıllarca yıldım bu ustalık işinden. Eline olta alan akıl veriyo. Temkinli davranmakta fayda görüyorum anlayışınıza sığınarak. Bana acemi usta fark etmez. Nerde durması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini bilsin yeter de artar. Gerisi boş beleş işer. İster 500mt olta atsın ister 30mt. İster lüfer şov yapsın, ister istavrit. Ben çay içerken yanında tedirgin olmayayım yeter. Gerisi tırt..
Ayrıca sizin bildikleriniz size yeter eyvallah. Paylaşımlarınızdan onu anlıyoruz. Onda sorun yok. Ben sizden öğrenim.

Not: özelden paylaşırım

Bugun aldigim istavritler 750 gr 1 kg arasi gelmistir 🙂
20191016_190402.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back