iskorpit61
Daimi Üye
anlık rapor paylaşalım beyler
Bu derece🙂En büyük derdimiz çay 🙂 yosun falan bahane teşekkürler.
Avınız bereketli olsun inşallah...Şile'de @lüfercidayı (Neşat abi) ile karşılaştık, çok hoş bir rastlantı oldu. Açıkçası burda da durum vahim, akşam suyu spin denemeleri sıfır. Yemlide hareket yok. Nasip dedik bakalım sabah suyunda denk getirir miyiz...99386 dosyayı görüntüle99387 dosyayı görüntüle
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AynenBu derece🙂
Hocam yanlis anlama, eminim buradaki herkez bu konuda cok hassastir, sizin de oyle oldugunuzu dusunuyorum, ancak zamanla belki unutuyoruz, bir halay etsenize o kancanin sizin damaginizda oldugunu ve kafadan 3-5 sn sallandiginizi ve kurtulmaya calistiginizi. Olta balikciliginda baligin canini hic yakmamak gibi bir sey soz konusu degil ama en asgari oranda yakmaya ozellikle bizler gibi bilincli hobidaslarin ehemmiyet vermeli.Üstad çok kısa süre içerisinde çıkarıp hemen attım denize. Bir foto çekecek kadar bekledi yani. 3-5 sn.
Arkadaslar ben bogazda LRF ile hic basarili olamadim su ana kadar, aksam ve gece nasil sahteler kullaniyorsunuz? Gunduz baby jig ile istavrit almisligim var ama gece hic basarili olamadim, isik olmasi sart mi bulundugumuz yerde?uyarda yağrın gece sabahlanmaz pazartesi iş var lrf genelde 17:00 19:00 arası ve 01:00 07:00 arası verim veriyor sabahlamak şart onunla da.