merhaba yuregi temiz abilerim kardeslerim(kansizlar haric tabiki) dun yemli ava indik 3 kisi pek bor sey yoktu yapraklar disinda onlarda suya iade,neyse toplandik gidiyoruz yanimdaki sakayla vay be sanki hic kimse buraya gelmemis gibi dedi yani tertemiz sgara izmariti dahi yok toplandik gidiyoruz ve 100 150 metre ilerisi aman allahim yok boyle birsey benki kolay kufur etmeyen biri dayanamadim saydirdim metrelerce kopmus ip misinalar yerlerde balik artiklari kilciklar kafalar 7 8 tane yemli takim ustlerinye yem artiklariyla beraber bardaklar peceteler siseler etraf okadar kotu anlatamam bankin ustunde kesilmis yemler yok boyle birsey arkadas bunlar insan degil hayvan da degil bunlar bu dunyaya fazlalik zarar hemen yanlarinda cop kutusu var copleri atabilir balik artiklaeini her tarafa atmak yerone denize atabilir vs vs ya o yemli takimlar heryerde hayvanlar yerse ne olur insanlara cocuklara takilirsa yururken ne olur be kansiz adiler cok sinirlendim kusuruma bakmayin doslar kalin salicakla