Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugünkü avdan kesitler...
Lüfer mi tabiiki yok. 🙁
3 kg istavrit, gümüş, hamsi, sardalya, zargana alıp evin yolunu tuttuk.
finansaldanışman:
Rastgele
Maşallah.
Bu yoklukta güzel av.Benim de bir sorum olacak.Balığı ayıkladığınızda içinde acaba siyahlık halen çıkmakta mı?

ADALAR ŞAMANDIRA 27 Ekim - 02.19 İstanbulAdalar 18,2

FATİH/KUMKAPI FENER27 Ekim - 02.20 İstanbulFatih 19,1

SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS 26 Ekim - 09.00 İstanbulSarıyer 19,3

SARIYER/RUMELİ FENERİ BAL. BAR. ANA MENDİREK FENER 27 Ekim - 02.19 İstanbulSarıyer 19,4

TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 27 Ekim - 02.18 İstanbulTuzla 18,4

TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 27 Ekim - 02.18 İstanbulTuzla 19
(link)
ADALAR ŞAMANDIRA
02 Kasım - 07.16 İstanbul Adalar 17,6

FATİH/KUMKAPI FENER
02 Kasım - 07.17 İstanbul Fatih 17,6

SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS
01 Kasım - 09.00 İstanbul Sarıyer 19

SARIYER/RUMELİ FENERİ BAL. BAR. ANA MENDİREK FENER
02 Kasım - 07.16 İstanbul Sarıyer 18,2

TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ
02 Kasım - 07.15 İstanbul Tuzla 18,5

Arkadaşlar Turko sahtelerden kullanan var mı? Renkleri çok güzel ama aksiyon nasıl tecrübesi olan bilgi verirse memnun olurum. Rastgele
Ben kullandım ama verim alamadım. Fiyatı da yükseltmişler zaten o para verilmez kanaatimce .
Fullfish aldım bu sene, o da yerli legend modeli var kurşun arkası için. Kalıbı güzel gibi.. deneme fırsatım olmadı henüz ama ümitliyim 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla yağmur sonrası balık yapar dedik, gece nerdeyse tüm avrupa yakası boğaz hattını dolaştım ama nafile vuruş yok ( spin)

karaköy'de devuruş yoktu.Spin açısından beklentiyi düşük tutmakta fayda var , çok fazla yemlik balık var şu an.

istavrite gidebilirsiniz bu aralar.

valla yağmur sonrası balık yapar dedik, gece nerdeyse tüm avrupa yakası boğaz hattını dolaştım ama nafile vuruş yok ( spin)

karaköy'de devuruş yoktu.Spin açısından beklentiyi düşük tutmakta fayda var , çok fazla yemlik balık var şu an.

Pendikte biri spinle 4-5 adet almış dün akşam suyunda.

yeşilköyü denemenizi tavsiye ederim spin de güzel av veriyor...

Arkadaşlar Turko sahtelerden kullanan var mı? Renkleri çok güzel ama aksiyon nasıl tecrübesi olan bilgi verirse memnun olurum. Rastgele
Geçen sene kurşun arkası için 9cm olanları kullandık. Boyası çabuk deforme oluyor, sağa sola çok sürtüp çarpmamak lazım. Biraz hızlı çekimde aksiyon bozuluyor. Yavaş ve dipten çalıştığımızda diğer sahteler gibi balık aldık. İğneleri yeterli ve fiyatları uygundu.

Bu sene durum nedir tam bilmiyorum. Umarım yardımım dokunmuştur.

Ben kullandım ama verim alamadım. Fiyatı da yükseltmişler zaten o para verilmez kanaatimce .
Fullfish aldım bu sene, o da yerli legend modeli var kurşun arkası için. Kalıbı güzel gibi.. deneme fırsatım olmadı henüz ama ümitliyim 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba ben denedim legend modelini. aksiyon ok ama pas yapiyor metal kisimlar

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back