Instagramda takip ettiğim kişilerden biriydi ama nickini şu an hatırlayamadım boylar 20 cm civarıydıBoylar nasilmis acaba
Instagramda takip ettiğim kişilerden biriydi ama nickini şu an hatırlayamadım boylar 20 cm civarıydıBoylar nasilmis acaba
KüçükBoylar nasilmis acaba
Instagramda takip ettiğim kişilerden biriydi ama nickini şu an hatırlayamadım boylar 20 cm civarıydı
Hiç yoktu hocam şimdilik buna da şükür diyelim inşallah devamı gelir 🙂Beklentiyi yüksek tutmadan denemek lazım
Çıkan balık adet ve boyut olarak tatmin edici değil
ben de boğaz anadolu yakasından alındığını duydum ama avrupa yakası tırttı.Pendikte biri spinle 4-5 adet almış dün akşam suyunda.
Aydın'da balık avı tecrübeniz varsa istanbul'da baya baya nefret edebilirsiniz bu hobiden 😀Arkadaşlar merhaba
Aranıza Aydın'dan yeni katıldım. Nasipte İstanbul'a gelmekte varmış.
Yaklaşık 2 aydır yazdıklarınızı takip ediyorum. Boğazda kurşun arkası yada spin avcılığı yapmak istiyorum.
Kurşun arkası bir kaç denemem oldu ve kollarım alev alev yandılar, hakikaten zormuş.
3 tane de yem bırakınca suya, içim biraz cız etmedi değil.
Makine, kamış, ip misina bunları hallettim ama yem konusunda kafam karışık. Fiyatları çok yüksek.
Hepsiburada da ekonomik ürünler gördüm.
Onlarda iş yapar mı yapmaz mı bilemedim.
(link)
(link)
(link)
Yada siz bir yerler önerebilir misiniz? Anadolu yakasında olursa süper olur.
Her hobi elbette biraz masraf ister, ama her gitmeye 60-70 lira bırakacaksam yandım.
Teşekkürler