Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hava sıcaklıkları düştü, deniz suyu sıcaklıklarıda buna bağlı olarak düşmeye başlayacaktır. Balık ondan sonra geçişine başlar diye düşünüyorum. (Diyeceksiniz ki Karadenizde balık mı var ki geçsin) . Oda ayrı bir muamma tabi. Belki balık kuzey karadeniz rusya ve Ukrayna kıyılarında diye umut bağlıyorum.

Arkadaşlar merhaba
Aranıza Aydın'dan yeni katıldım. Nasipte İstanbul'a gelmekte varmış.
Yaklaşık 2 aydır yazdıklarınızı takip ediyorum. Boğazda kurşun arkası yada spin avcılığı yapmak istiyorum.
Kurşun arkası bir kaç denemem oldu ve kollarım alev alev yandılar, hakikaten zormuş.
3 tane de yem bırakınca suya, içim biraz cız etmedi değil.
Makine, kamış, ip misina bunları hallettim ama yem konusunda kafam karışık. Fiyatları çok yüksek.
Hepsiburada da ekonomik ürünler gördüm.
Onlarda iş yapar mı yapmaz mı bilemedim.
(link)
(link)
(link)

Yada siz bir yerler önerebilir misiniz? Anadolu yakasında olursa süper olur.
Her hobi elbette biraz masraf ister, ama her gitmeye 60-70 lira bırakacaksam yandım.

Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba
Aranıza Aydın'dan yeni katıldım. Nasipte İstanbul'a gelmekte varmış.
Yaklaşık 2 aydır yazdıklarınızı takip ediyorum. Boğazda kurşun arkası yada spin avcılığı yapmak istiyorum.
Kurşun arkası bir kaç denemem oldu ve kollarım alev alev yandılar, hakikaten zormuş.
3 tane de yem bırakınca suya, içim biraz cız etmedi değil.
Makine, kamış, ip misina bunları hallettim ama yem konusunda kafam karışık. Fiyatları çok yüksek.
Hepsiburada da ekonomik ürünler gördüm.
Onlarda iş yapar mı yapmaz mı bilemedim.
(link)
(link)
(link)

Yada siz bir yerler önerebilir misiniz? Anadolu yakasında olursa süper olur.
Her hobi elbette biraz masraf ister, ama her gitmeye 60-70 lira bırakacaksam yandım.

Teşekkürler
Aydın'da balık avı tecrübeniz varsa istanbul'da baya baya nefret edebilirsiniz bu hobiden 😀

çapari ile istavrit ve lrf ile av yapmanızı öneririm sinirlerin yıpranmaması açısından 🙂

Biz de gece bogazda anadolu yakasinda 4 mera gezdik, 2 arkadas 2 sarikanat 2 de lufer alabildik,gercekten cok fazla yemlik balik var. Vakti olan enerjisi olan icin denenebilir..
IMG_20191102_115715_070.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back