Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
elin bi deyse birdaha bırakamıcaksın 🙂 sınırlarını zorla surfe alıstır kendını güzel bi set yap kendine boğazın keyfını sur.
En iyi kamış bile olsa makina ile toplam 800 gr yapar en az.

Üzerine 200 gr kurşun arkası .balığı hissetmeyeceksin bile .

Çapari desen geçen sene yarım saatte Ayvalık istavrit alırdım canım çekince tarabyadan ama o da zevk vermiyor .

Bir tek lrf ama o da eski tadında değil istavrit için

Çapari desen geçen sene yarım saatte Ayvalık istavrit alırdım canım çekince tarabyadan ama o da zevk vermiyor .

Senin ilacın Shorejig Melih
Birlikte takılalım İstanbul’da shore jig olmaz diyenlere inat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İiki çıkmamışım boğaza. Karaköyde çok güzel istavrit vardı

EBF35B07-8FC5-4D52-A07C-2C42038208B2.jpeg

mera gizli degilde yasakli gibi muhtemelen askeri bolge ve sizde askeri personel olabilir 🙂
Gizli diyorsak gizli hocam. İstanbul boğazı üsküdardan rivaya kadar askeri bölge. Gizli olmasa bu forumda birileri isim yazardı zaten. Neyse ben mera muhabbetini sevmem çok🙂 ama balık boğazda.

hocam ne lrf nede spın her ıkı av stılınıde sevmıyorum yılın 12 ay ıcınde spınde yakalınan maksımum balık 100 gecmez kı 100 bıle cok cok zor bı skor spınde ben kursun arkasında yerı gelıyor 1 gunde bu sayıya ulasıyorum ayrıca atıyorum 250 gr kursunu acıga acıktan balıgı tutuyorum gelene kadar kafa ata ata gelıyor ceylan tırnaklarının ucuna kadar hıssedersın hıssıyatı ısde o zaman ben ben degılım 🙂 sabah gelırsın meraya safak atmamıstır ekıpmanını dızersın alırsın termosunu yanına safak atmadan bogaza nazır cayını yudumlarsın safak atmaya yakın baslarsın calısmaya onun keyfı işde bır baska oluyor. spınde oylemı sabaha kadar bekle yok ertesı gun gel yok baska yere gıt yok asagı ın yok yukarı cık yok meraya ıcabında cadır at yıne yok.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back