Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Su üstü,
orta su,
dip te mi yoksa her üç derinlikte de mi çalışıyorsunuz ?

Atış sonrası dibi buluyorum ve jig gelene kadar ortanın biraz üstünde hızla düz sarım ilekıyıya kadar sarıyorum
Böylece her derinliği taramış oluyorum
Henüz balık alamadım ancak balık yokluğundan alamadığımı düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atış sonrası dibi buluyorum ve jig gelene kadar ortanın biraz üstünde hızla düz sarım ilekıyıya kadar sarıyorum
Böylece her derinliği taramış oluyorum
Henüz balık alamadım ancak balık yokluğundan alamadığımı düşünüyorum

Kurşun arkası 0,18 mm misina ile
6 cm 9 cm( olabildiğince hafif olanlarından ) arası rapala
ve
Hologramlı - hologramsız teneke kaşık da denemekte fayda olabilir diye düşünüyorum
( bazan rapala kaşık yerine, Palamut çaparisi kösteğinden bir tane bağlayarak denediğimde oluyor )

Son düzenleme:
Kurşun arkası 0,18 mm misina ile
6 cm 9 cm( olabildiğince hafif olanlarından ) arası rapala
ve
Hologramlı - hologramsız teneke kaşık da denemekte fayda olabilir diye düşünüyorum

Aslında ikisini de denedim ikisininde çalışan sistemler olduğuna dair hiç kuşkum yok yoksa İstanbul’da binlerce hobidaş boşuna bu sistemlerde yoğunlaşmaz
Ben daha ziyade deneysel işler yapmayı seviyorum İzmir’de iken jig ile kofanalar aldım
Aynı sistemin burada da çalışacağına inandığım için ısrar ile bu yöntemi deniyorum.

Aslında ikisini de denedim ikisininde çalışan sistemler olduğuna dair hiç kuşkum yok yoksa İstanbul’da binlerce hobidaş boşuna bu sistemlerde yoğunlaşmaz
Ben daha ziyade deneysel işler yapmayı seviyorum İzmir’de iken jig ile kofanalar aldım
Aynı sistemin burada da çalışacağına inandığım için ısrar ile bu yöntemi deniyorum.

Avlarınız bereketli olsun inşaallah...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back