Durum nasıl kardeşim🙂🙂
Muhabbet olmasa boğaz hiç çekilmez
Durum nasıl kardeşim🙂🙂
Hayvan icin en uygun sicaklik neyse oraya gidiyor hayvan su sogudugu icin egeye kaciyor en son egede kaliyor oralar sicak oldugu icin ama yumurtlama durumundada baska sulara gidebiliyor ondada en uygun yavrularin yasayabilecegi sicakliklardaki sulara birakiyor yoksa yavrular ölür , balon baligida havyarlara saldiriyor onlarda bi dert , birde yemde bulabilecegi uygun sularada gidebiliyor yem olmayan yerde durmazDeğerli arkadaşlar, ağabeyler, merak ettiğim bir şey var; su ısısı ideal seviyeye geldiğinde dahi dişli familyasının göç etmeme yahut kısmen göç etme durumu var mı veya su geç soğuduğu için göç zamanları ertelenmiş mi oluyor sadece? On yılların tecrübesine sahip kişiler var burada. Tecrübeyle yahut bilimsel olarak sabit tatmin edici herhangi bir bilgi göremedim platformlarda. Bir arkadaş burada: bu sene dişli beklemeyin, çünkü bu sene Karadeniz'de de dişli yok demişti. Kıymetli yorumlarınızı bekler, teşekkür ederiz.
Bu sezon ne tecrübe ne su sıcaklığı fayda etmeyiyor bu sezon acayip bişee yaahuu bende unut kalmadı bu sezona dair.Değerli arkadaşlar, ağabeyler, merak ettiğim bir şey var; su ısısı ideal seviyeye geldiğinde dahi dişli familyasının göç etmeme yahut kısmen göç etme durumu var mı veya su geç soğuduğu için göç zamanları ertelenmiş mi oluyor sadece? On yılların tecrübesine sahip kişiler var burada. Tecrübeyle yahut bilimsel olarak sabit tatmin edici herhangi bir bilgi göremedim platformlarda. Bir arkadaş burada: bu sene dişli beklemeyin, çünkü bu sene Karadeniz'de de dişli yok demişti. Kıymetli yorumlarınızı bekler, teşekkür ederiz.
Muhabbet olmasa boğaz hiç çekilmez
(link)Değerli arkadaşlar, ağabeyler, merak ettiğim bir şey var; su ısısı ideal seviyeye geldiğinde dahi dişli familyasının göç etmeme yahut kısmen göç etme durumu var mı veya su geç soğuduğu için göç zamanları ertelenmiş mi oluyor sadece? On yılların tecrübesine sahip kişiler var burada. Tecrübeyle yahut bilimsel olarak sabit tatmin edici herhangi bir bilgi göremedim platformlarda. Bir arkadaş burada: bu sene dişli beklemeyin, çünkü bu sene Karadeniz'de de dişli yok demişti. Kıymetli yorumlarınızı bekler, teşekkür ederiz.
Ne biçim kas yaptım ama
Sahte jig sıyırtma çapari su üstü
Tam 12 saat sonuç mu bir adet parmak kadar kıraça
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi