Sarıyer tarafı gün batmadan iyi ve iri istavrit yaptı üç beş çapariye çinekop geldiğide oldu yemliyr yattık tık yok hava şartlarından dolayı merayı terk ettik. Yağmur yediğimizle kaldık. Rastgele.
Aa bak evet kesin akıntı getirmiştir😉Akıntı getirmiştir oraya 🙂 🙂 🙂
Deniz suyu sıcaklığıDeniz suyu sıcaklığı
ADALAR ŞAMANDIRA
01 Aralık - 06.55 İstanbul Adalar 15,9
FATİH/KUMKAPI FENER
01 Aralık - 06.56 İstanbul Fatih 16,9
SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS
30 Kasım - 09.00 İstanbul Sarıyer 16,8
SARIYER/RUMELİ FENERİ BAL. BAR. ANA MENDİREK FENER
01 Aralık - 06.55 İstanbul Sarıyer 15,4
SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ
01 Aralık - 06.54 İstanbul Silivri 14,6
TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ
01 Aralık - 06.54 İstanbul Tuzla 15,3
TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ
01 Aralık - 06.54 İstanbul Tuzla 15,8
(link)
Sarıyer tarafı gün batmadan iyi ve iri istavrit yaptı üç beş çapariye çinekop geldiğide oldu yemliyr yattık tık yok hava şartlarından dolayı merayı terk ettik. Yağmur yediğimizle kaldık. Rastgele.
Tez zamanda rastgelsin inşâllah...Saat 18.00 den gece 23.00 e kadar sarıyer mer balık - ray sigorta önü tık yok. ( çift olta )
Önce canlı istavrit saldım. Ihh.
Sonra canlı gümüş saldım. Iııhhh.
Saat 22 den sonra 1 saatte mantarlı yemli.
Tık etmedi arkadaş. Yanlız saat 18 den 23 e kadar sarıyer sahil güvenlik körfezin ağzından gırgırlar hiç boş durmadı. 7-8 gırgır devamlı ağ çekti.
Allahtan şansıma yağmur yoktu. Yanlız rüzgar iyiydi.
23.00 te ayrılırken arabada derece 8 i gösteriyordu.
Bana gelen istihbarata göre galata çok kalabalıkmış, balık varmış ama türü konusunda şüphelerim var... Lüfer familyasımı acaba...@Mektupla abi nerdesin ?? balık karaya vurdu resmen işin yoksa sahile in nasibini yakala.
Bana gelen istihbarata göre galata çok kalabalıkmış, balık varmış ama türü konusunda şüphelerim var... Lüfer familyasımı acaba...