Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Zarganatör
Yanlış anlama Enes dalga geçmek için söylemiyorum ama ben 20 li yaşların başında kartaldan anadolu kavağına hiç bir bilgim olmadan kaç saat yol yapıyordum . Bu balık işi nasip kısmet , dolayısıyla balık tutman için illa balık var mı yok mu bilgi sahibi olmana gerek yok . Direkt git , nasibini ara derim ben .

+ olarak x kişi balık var dese kişi meraya vardığında balıgın olma garantiside yokki bı anda balık jilet gibi kese bılır 10 sn once balık vardır 10 sn sonra balık jılet gıbı keser bunun bır cok ornegını bır cogumuz yasamıstır.

@Zarganatör
Yanlış anlama Enes dalga geçmek için söylemiyorum ama ben 20 li yaşların başında kartaldan anadolu kavağına hiç bir bilgim olmadan kaç saat yol yapıyordum . Bu balık işi nasip kısmet , dolayısıyla balık tutman için illa balık var mı yok mu bilgi sahibi olmana gerek yok . Direkt git , nasibini ara derim ben .
Ozaman ben çıkıyorum abi gaza getirdin

Durum bu oltama gelen 2 yaprak 1 tane sonunda cinekop geldi sabahtanda 1 tane cinekop kacirdim
20191205_090851.jpg
20191205_145855.jpg
20191205_141212.jpg

Azminden dolayı seni tebrik ediyorum kardeşim

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tskler abi onca istavritin arasinda kandirmakta cabasi 🙁 millet ilk basta guzel istavrit aliyodu bizim oldugumuz taraf onlarinki kadar iyi deil istavritten sıkılıyodumda kursun arkasi yaptim gelenler bunlar oldu 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back