5 cm hamsi diyor ya şaka gibi vallahi. Öldükten sonra değil canlıyken av sırasında denetleseler ve gerçekten caydırıcı olsalar ceza konusunda belki insanlar inanabilir.(link)
Yavaş yavaş akıllanıyorlar galiba
5 cm hamsi diyor ya şaka gibi vallahi. Öldükten sonra değil canlıyken av sırasında denetleseler ve gerçekten caydırıcı olsalar ceza konusunda belki insanlar inanabilir.(link)
Yavaş yavaş akıllanıyorlar galiba
Abi boğazın içinde av izni olması zaten başlı başına saçmalık balık boğaza girer girmez kapatıyorlar önünü marmaraya açılamıyor bile tam olarakYada balıklar pazara sürülmeden önce denetim istasyonundan geçse ve uygun boyutta olmayanların satışı yasak olsa. Denetimden geçmemiş ürünleri satanlar içinde ciddi cezalar olsa. Böylece yakalansada para etmeyeceği için dokunmaz kimse. Bide şu avlanılabilecek derinliğinde artırılması gerekir, en azından 35-40 m olsa. Böylece Boğaz’da avlanamazlar balığa bi şans verilmiş olur. Çok daha eklenecek şey vardır ve eminim yazılmıştır buralarda ve uygun merciilere. Balığa biraz şans tanımak gerekli yoksa durum vahim. Bırakın yakalayıp keyif yapmayı gidip balıkçıdanda alamıyoruz, 3 yanımız deniz ama palamut 50₺-80₺ arası. Durum vahim.
En doğrusu bu fakat tersten gidelim pazarcı pazara yaprak getirdi hepsine el konuldu maddi zarar artı ceza bu üst üste olursa almayı bırakırBalıklar tutulup öldükten sonra denetim yapsan neye yarar olan olmuş balıklar ölmüş nesilleri tehlike altında sonra diyorsun 13 ton balığa el konuldu. Önleyici caydırıcı denetimler önlemler lazım yoksa Deniz bitecek...
Kuleli tırt. Kandilli de 1 2 parca balik cikmis
abi kuleli durum çok kötüyse oraya geçmeyim bugün planım orasıydı ama km fazlaKuleli tırt. Kandilli de 1 2 parca balik cikmis
Gece Kandilli tarafındayım, olta acmadan bakındım. Alan yoktu artı rüzgar ve akıntı vardı. Balık vursa anlaşılmıycak kadardı. Oradan beylerbeyi tarafına yöneldim. İskelede 3 kişi vardı boş gözüküyordu.akıntı az gibiydi getirdim malzemeleri 2. Ci atısta takıldı sanırım halat cekmiş ler uyanamadım boş olmasından. O sinirle toplandım ver elini galata. Keske ilk galata ya gitseymişim gene seyrekte olsa istavrit alabildik.Kuleli tırt. Kandilli de 1 2 parca balik cikmis