Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kaymaz taban, su geçirmez özellik arıyorsanız çizme giyeceksiniz arabasi olan için iyi de, otobüs kullanana zor tabii.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ah be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktın :( normalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.

Afiyet olsun abi , su islerim bi bitsin iskeleye aticam kendimi :)

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende bot konusunda muzdarıbım bır kac x markalara bakındım ve denedım ama ıcıme sınmedı gıydıklerım hepsı agır ve ayak bıleklerımı cok sıktı bırde meralarda beton zemın yagıslı havada jılet gıbı oluyor goratex urunlerde ayak kaymasına garantı vermıyor kaya bılır dıyor musterı temsılcılerı oda benı urkuttu atıs yapıcaz derken bı anda ayak kayıp suda kendımızı bulmayalım dıye her seferınde dıkkatlıce ve tedırgın atıslar yapmak zorunda kalıyoruz ne yapıcaz bılemıyorum denemedıgım markada kalmadı malesef hıc bırı ıcıme sınmedı :(

Hem gore tex hem de vibram taban alırsanız hem kaymaz, hem de su almaz. Tabi biraz pahalı olır

cosmic-c

Aktif Üye
Adı
Cosmic
Ah be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktın :( normalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.

Maşallah yemli mi yakaladınız acaba?

Mektupla

Daimi Üye

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gore-tex'in su geçirmezlik özelliğini özel spreyler kullanarak yenileyebilirsiniz.
Google'dan aratın.
Mesela 30-40 TL'ye Nikwax'ı deneyebilirsiniz.

Ama ayakkabının kaydırmazlığından memnunsanız bence su geçirmez neopren çoraplara da bakın.

Beklicektim ama bot su aldı ayaklar vıcık vıcık oldu normalde su almaz goretex ama ömrünü tamamladığını anlamış oldum bu vesileyle

Son düzenleme:

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Goratex ve uzun ömür rahat taban isteniyorsa SALAMON . Biraz pahalı ama hakkını veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...