Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Afiyet olsun abi , su islerim bi bitsin iskeleye aticam kendimiAh be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktınnormalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.
![]()
bende bot konusunda muzdarıbım bır kac x markalara bakındım ve denedım ama ıcıme sınmedı gıydıklerım hepsı agır ve ayak bıleklerımı cok sıktı bırde meralarda beton zemın yagıslı havada jılet gıbı oluyor goratex urunlerde ayak kaymasına garantı vermıyor kaya bılır dıyor musterı temsılcılerı oda benı urkuttu atıs yapıcaz derken bı anda ayak kayıp suda kendımızı bulmayalım dıye her seferınde dıkkatlıce ve tedırgın atıslar yapmak zorunda kalıyoruz ne yapıcaz bılemıyorum denemedıgım markada kalmadı malesef hıc bırı ıcıme sınmedı![]()
Maşallah yemli mi yakaladınız acaba?Ah be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktınnormalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.
![]()
Rast gele...Kanlıca sahil anlık. Deniz çok pis. 2 saat daha sallarım oltayı çöpler müsaade ederse.![]()
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamdi yarin gelemeyecegim cenaze işi çıktıMersin'deyim birazdan donuyorum sabah Çubuklu'da villanin orada olacagim
Beklicektim ama bot su aldı ayaklar vıcık vıcık oldu normalde su almaz goretex ama ömrünü tamamladığını anlamış oldum bu vesileyle