Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Keçe tabanlı ayakkabılar yosunlu kayalar üzerinde yürümek için yapılmıştır. Dolayısıyla kaymalara karşı iyidir. Ama çok bulunmuyor.

Son düzenleme:
Gore-tex'in su geçirmezlik özelliğini özel spreyler kullanarak yenileyebilirsiniz.
Google'dan aratın.
Mesela 30-40 TL'ye Nikwax'ı deneyebilirsiniz.

Ama ayakkabının kaydırmazlığından memnunsanız bence su geçirmez neopren çoraplara da bakın.
Gore tex aslında bir astar , gore tex markası ise üreten firmanın patenti.. bu astarı alıp ayakkabısında kullanan üzerine gore tex diye etiket bastırmak istiyorsa , numune ayakkabıyı gore tex firmasına gönderiyor , onlar test yaptıktan ve onayladıktan sonra ayakkabıya gore tex etiketi basılabiliyor . Tabi bunun da bir bedeli oluyor , o yuzden gore tex ayakkabılar pahalı .. ancak bu astarı kullanıp maliyeti düşürmek adına gore tex e teste göndermeyenlerde var .. geçirimsiz spreyler sadece yağmurda yani akıp giden suda işe yarar , örneğin karda işe yaramaz ..her yağmurdan sonra yenilemek gerekiyor spreyleri..

Buna da şükür.
99b5f075a76bbafdc84aee160525bdc4.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli markalar var, onlar o kadar pahalı değildi.

Gore tex aslında bir astar , gore tex markası ise üreten firmanın patenti.. bu astarı alıp ayakkabısında kullanan üzerine gore tex diye etiket bastırmak istiyorsa , numune ayakkabıyı gore tex firmasına gönderiyor , onlar test yaptıktan ve onayladıktan sonra ayakkabıya gore tex etiketi basılabiliyor . Tabi bunun da bir bedeli oluyor , o yuzden gore tex ayakkabılar pahalı .. ancak bu astarı kullanıp maliyeti düşürmek adına gore tex e teste göndermeyenlerde var .. geçirimsiz spreyler sadece yağmurda yani akıp giden suda işe yarar , örneğin karda işe yaramaz ..her yağmurdan sonra yenilemek gerekiyor spreyleri..

Ah be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktın 🙁 normalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.

80088175_2507891189330516_4346849122251177984_n.jpg

Maşallah, emeğinize sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gora tex deniz kullanımına pek de uygun değildir. Tuz gora tex in gözeneklerini tıkar böylece nefes alma özelliği ortadan kalkar. Gora tex kumaşlar daha çok Trakikng- Hiking, dağcılık gibi sporlar için tasarlanmış, vücudu nemli tutmayan kumaşlar dır. Özelliği kumaş gözeneklerinin yapısından dolayı, teri dışarı atarken, yağmur ve nemi içeriye geçirememesidir. Ayakkabılar üst katman giysilerde kıyasla daha çok toza ve kire maruz kaldığı için Gaora tex ayakkabıların özelliği daha çabuk bozulabilir.

mümkün değil 141 cm gelmez hocam. yani gelir de bir kenarı 81cm olan o kutunun diğer kenarının yaklaşık 115cm falan olması gerek.
81kök3 formulu reis. Kök3=1.73 81x1.73=140 kusur. Ben demiyorum matematik diyor 🙂
Ben matematigime guvenerek diyorum yalan yanlis bisey yazmam. Ama sen neye dayanarak mumkun degil yazdin onu anlamadim 🙂 81x81x81 lik kupun capraz kosegen uzunlugu.bu gorsel anlamaniza yardimci olur.
E31D433B-587C-42D4-AF18-956BB81B36B9.jpeg

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back