Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkangurkan

Yeni Üye
Adı
Gürkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gore-tex'in su geçirmezlik özelliğini özel spreyler kullanarak yenileyebilirsiniz.
Google'dan aratın.
Mesela 30-40 TL'ye Nikwax'ı deneyebilirsiniz.

Ama ayakkabının kaydırmazlığından memnunsanız bence su geçirmez neopren çoraplara da bakın.
Gore tex aslında bir astar , gore tex markası ise üreten firmanın patenti.. bu astarı alıp ayakkabısında kullanan üzerine gore tex diye etiket bastırmak istiyorsa , numune ayakkabıyı gore tex firmasına gönderiyor , onlar test yaptıktan ve onayladıktan sonra ayakkabıya gore tex etiketi basılabiliyor . Tabi bunun da bir bedeli oluyor , o yuzden gore tex ayakkabılar pahalı .. ancak bu astarı kullanıp maliyeti düşürmek adına gore tex e teste göndermeyenlerde var .. geçirimsiz spreyler sadece yağmurda yani akıp giden suda işe yarar , örneğin karda işe yaramaz ..her yağmurdan sonra yenilemek gerekiyor spreyleri..

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yerli markalar var, onlar o kadar pahalı değildi.

Gore tex aslında bir astar , gore tex markası ise üreten firmanın patenti.. bu astarı alıp ayakkabısında kullanan üzerine gore tex diye etiket bastırmak istiyorsa , numune ayakkabıyı gore tex firmasına gönderiyor , onlar test yaptıktan ve onayladıktan sonra ayakkabıya gore tex etiketi basılabiliyor . Tabi bunun da bir bedeli oluyor , o yuzden gore tex ayakkabılar pahalı .. ancak bu astarı kullanıp maliyeti düşürmek adına gore tex e teste göndermeyenlerde var .. geçirimsiz spreyler sadece yağmurda yani akıp giden suda işe yarar , örneğin karda işe yaramaz ..her yağmurdan sonra yenilemek gerekiyor spreyleri..

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Erdincd

Yeni Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ah be hocam biraz daha sabretsen eminimki kısmetini yakalıcaktın :( normalde resim atmayı pek sevmem ama neler kaçırdığını görmen için resim atıyorum. havalar kötü gitmeye başladı sıkı giyin bu saatden sonra zor balıkcılık başladı dıyebılırız.

Maşallah, emeğinize sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Gora tex deniz kullanımına pek de uygun değildir. Tuz gora tex in gözeneklerini tıkar böylece nefes alma özelliği ortadan kalkar. Gora tex kumaşlar daha çok Trakikng- Hiking, dağcılık gibi sporlar için tasarlanmış, vücudu nemli tutmayan kumaşlar dır. Özelliği kumaş gözeneklerinin yapısından dolayı, teri dışarı atarken, yağmur ve nemi içeriye geçirememesidir. Ayakkabılar üst katman giysilerde kıyasla daha çok toza ve kire maruz kaldığı için Gaora tex ayakkabıların özelliği daha çabuk bozulabilir.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
mümkün değil 141 cm gelmez hocam. yani gelir de bir kenarı 81cm olan o kutunun diğer kenarının yaklaşık 115cm falan olması gerek.
81kök3 formulu reis. Kök3=1.73 81x1.73=140 kusur. Ben demiyorum matematik diyor :)
Ben matematigime guvenerek diyorum yalan yanlis bisey yazmam. Ama sen neye dayanarak mumkun degil yazdin onu anlamadim :) 81x81x81 lik kupun capraz kosegen uzunlugu.bu gorsel anlamaniza yardimci olur.
E31D433B-587C-42D4-AF18-956BB81B36B9.jpeg

Son düzenleme:

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
malesef daha kucukmus :)

Yolcunun El Klavuzu
Yolculuk öncesi ve sırasında size rehberlik edecek bazı bilgiler

Yolcunun El Klavuzu
Cinsiyet Beyanı
Satış Kuralları
El Bagajları
Evcil Hayvan Taşınması
Bisiklet Taşınması
Yolcu Hakları
Tekerlekli Sandalye
Açık Bilet Kuponu
Sıkça Sorulan Sorular
Cinsiyet Beyanı
Sayın Yolcularımız;

Trenlerimizde seyahat etmek isteyen her kişi, ulusal ve uluslararası mevzuatlar doğrultusunda bilet satın aldığında TCDD Taşımacılık A.Ş. ile bir sözleşme akdetmiş sayılmaktadır. Ücreti ödenerek satın alınan “bilet” ise bu sözleşmenin teyidi sayılır.

Buna göre bilet alan her yolcu, TCDD Taşımacılık A.Ş. satış ve taşıma kuralları ile satış esnasında verdiği kişisel bilgilerin doğru olduğunu kabul etmiş sayılmaktadır.

TCDD Taşımacılık A.Ş. bilet satış kanallarından yer seçme opsiyonu kullanılarak alacağınız biletlerde:

Cinsiyet beyanında bulunulması gerekmektedir. Doğru cinsiyet beyanı yolcunun sorumluluğunda olup, yapılan kontrollerde gerçek dışı cinsiyet beyanı tespit edilmesi halinde, yolcuya varsa trende uygun başka yer verilecektir. Verilen yeni yerin başka mevkide olması durumunda aradaki fark ayrıca tahsil edilecektir. Yer yoksa yolcu ayakta seyahat etmeyi kabul etmiş sayılacaktır. Her iki teklifi de kabul etmeyen yolcu trenin durduğu ilk istasyonda trenden indirilecek, seyahatinin devamına izin verilmeyecektir.

İndirimler

El Bagajları
Küçük El Bagajı (Kabin Bagajı)

Trenlere ,sadece yolcu yanında küçük el bagajı (kabin bagajı) ile furgon vagon bulunan trenlerde yolcu yanında fazla eşya aşağıdaki şartlarda taşımaya kabul edilir.

10. 02. 2015 tarihinden itibaren ;

TCDD Taşımacılık A.Ş. trenlerinde geçerli bileti olan yolcular yanlarında kendi denetim ve sorumluluğunda olmak kaydıyla;
YHT Trenlerinde:

Ticari mahiyette olmayan;

65x50x35 cm. ebatlarını geçmeyen 1 parça veya,
55x40x23 cm ebatlarını geçmeyen 2 parça veya,
Tren içerisinde baş üstünde bulunan bölüme sığacak ölçülerde sporcu çantaları( kişi başı iki parça),

trenlerde el bagajı (kabin bagajı) olarak kabul edilerek aşağıdaki taşıma şartlarına göre ücretsiz taşınır
Reis yapacak bisey yok ozaman. 80 olsaydi rahatca girerdin :D

ilhany

Aktif Üye
Adı
İLHAN
Kan Grubu
O Rh Negatif
81kök3 formulu reis. Kök3=1.73 81x1.73=140 kusur. Ben demiyorum matematik diyor :)
Ben matematigime guvenerek diyorum yalan yanlis bisey yazmam. Ama sen neye dayanarak mumkun degil yazdin onu anlamadim :) 81x81x81 lik kupun capraz kosegen uzunlugu.bu gorsel anlamaniza yardimci olur.
Ekli dosyayı görüntüle 102235
2 boyut- 3 boyut farkı..
:koptum::koptum::koptum::koptum:

yok yok balık başlasın artık. İstanbulluların durumu iyi değil. @murattp kaç kurtar kendini :koptum::koptum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...