Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yarın sabaha kadar fırtınamsı rüzgar görünüyor balığa gidecek arkadaşlar dikkat ağaçlara fazla yaklaşmayın denize çok yakın durmayın en güzeli 1 günde balığa çıkmayın evde sıcacık çaya devam dahada olmadı açın bir lüfer avı videosu bol bol seyredin :) :) şimdiden rast gelsin bol lüferler.

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
JDM adamların huylarına hastayım ya adam merada mesela video çekiyor merada diğer kişilerin izni olmadan o kişi merada gözükmesin diye sansurluyor adamlardaki saygı bak ya bizde yüzünü denize ver arkandan anında kovanın yanında x adam dikili verir senin iznin olmadan kovanı açar video çeker sonra fb koyar :(

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
JDM adamların huylarına hastayım ya adam merada mesela video çekiyor merada diğer kişilerin izni olmadan o kişi merada gözükmesin diye sansurluyor adamlardaki saygı bak ya bizde yüzünü denize ver arkandan anında kovanın yanında x adam dikili verir senin iznin olmadan kovanı açar video çeker sonra fb koyar :(

@Oltanın O değilde,
Güzel bir eğitim videosu olarak kullanılabilir surf atışlar için ;)

:harika:;)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

En uyuz olduğum şeydir. İzin almadan senin videonu ve kovanı çekmeleri. (Açmaları)
Saygılı adamlar zaten Japonlar.

Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Köstek ve beden misinası nedir, birde şu dolanmaya bir çare lütfen
markasını mı soruyorsun yoksa numarasını mı? köstek misinasını 0.10 yada 0.12 kullanıyorum. dükkandaki en ucuz misinayı alıyorum genelde :). Makineyi ne kadar hızlı sararsan kösteklerin dolaşma ihtimali o kadar artıyor. atışta koparmadığım sürece yada dibe takmazsam bir çapariyle 5 6 saat çalışıyorum. her sudan çıkardığımda kamışa bi tokat atıp kösteklerin açılmasını sağlıyorum, dolaşan varsa hemen düzeltiyorum, dolaşmış olanı düzeltmeden atarsan direk düğüm oluyor ve daha da açılmıyor. tüm dikkatime rağmen inat edip düğüm olan kösteği hemen kesip yenisini bağlıyorum, çapari kopana kadar komple değiştirmiyorum.

Mektupla

Daimi Üye
Köstek ve beden misinası nedir, birde şu dolanmaya bir çare lütfen
* Çapariler

*
beden köstekten kalınsa yapacak birşey yok illa dolanır.
Hele de çapraz iğne varsa.
Beden ile köstek aynı kalınlıkta olsun. Biede düz iğne kullanırsanız,
dertleriniz sona erer.
Biraz sert karakterde misina kullanın, çok yumuşak olmasın.
İstavrit icin kostek onerisi linkinden alıntıdır...

*

istavrit seyrekse tutamazsın 100 gr kuşunu ince takımla atamazsın o zaman işe ustalık giriyor ! benmi o.8 köstek o.8 bedenle 25 gr kurşunlu çapari ve 23 no mavi owner iğne kullanırım kimse bana yetişemez. denizi kuruturum. ama asla küçük balık avlamam .
dostlara sevgilerimle...................
İstavrit çaparisi linkinden alıntıdır...
* İstavrit daha çok yeşil renkli çapariye mi gelir yoksa beyaz renkli mi?
* istavrit çaparisi öneri
*

Kostek boylarını kısa yap uzun olursa dolanma karışma çok olur he birde ip iğneye palaya sarar organize bu konuda daha dayanıklı biraz daha dayanıklı olan ise fdy ip o daha dayanıklı diğerlerine nazaran birde iğne çapraz iğne olmasın köstek sert olsun beden misinada yumuşak misina ile sıkıntılarini minimum seviyeye indirirsin.he birde organize yada floş yada fdy bağlarken iğnenin arkasına değilde iğnenin önüne denk getirerek bağla.
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstavrit icin kostek onerisi linkinden alıntıdır...

*

Kostek yapacaginiz misinaya cok az minimum inceltilmis vernik surerseniz hic dolanmaz bunu kimsede solemez size
İstavrit icin kostek onerisi linkinden alıntıdır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...