Abi gulmekten ölüyorum 😀 sizin ordaki heyelan durumu habere cikti 😆Bende cok fazla var. Istedigin kadar alabilirsin benden hediyem olsun 🙂
Abi gulmekten ölüyorum 😀 sizin ordaki heyelan durumu habere cikti 😆Bende cok fazla var. Istedigin kadar alabilirsin benden hediyem olsun 🙂
8:30dan itibaren izlerseniz
testisleri özellikle çok lezzetliymiş öyle diyor japon amcalar 😀
Olabilir abi bilmeden kimse denemesin bile 😀 adam videoyu atali 1 yil oldu diyolardi sonrasinda videoda gelmemis , biseymi oldu acaba dusuncesinde olanlar vardi yorumlarda 😀Yalnız balon balığıyla ilgili güzel bilgiler varmış videoda. Bir kere çok eti çok lezzetli diyorlar. Ama çok tehlikeli olduğu için Japonya'da sadece özel sertifikası olan şefler pişirebilir diyor. Önceki videodaki dayı sadece ödünde zehir var diyordu ama öyle değilmiş. Kanı ve iç organları da zehirliymiş özellikle de akciğerleri. Ama testislerini afiyetle yiyebilirsiniz diyor İbrahim'in dediği gibi 😀
Önemli nokta balığın ölmesini bekmeden bıçakla ensesinden keserek 15 dk kanını akıtıyor kanından zehir gelmesin diye. Sonra itinayla temizliyor organlarını. Yiyenler de çok güzel yağlı bir eti var diyor. Videonun sonunda da bu kadar tehlikeli bi balığı neden yediğinizi anladım diyor adam. Lezzeti o kadar uğraşa değiyormuş yani 😀
Özendirmek gibi olmasın tabi sonra bizim türk dayı gibi temizleyip yemeye çalışmayın 😀
Doğrudan akmayacaktır, karadenizden çekmece gölüne akıp önce göldeki tatlı su popülasyonunu yok edecek, gölün zamanla tuzluluk oranı artacak ve çok uzun zaman sonra belki deniz balıkçılığına müsait olabilir.valla yuva olacağını sanmıyorum oralar duz beton olacaktır. ama boğaza göre daha hızlı bir geçiş sağlayaağı için balıklar tercih edebilir. karadeniz den akıntı marmaraya akacaktır. boğazadan da karadenize doğru bir sirkülasyon olabilir.
doğa bu nasıl tepki verir bilinmez