İbrahim kürşat
Daimi Üye
Cengize ugradım dün. Makinanın mandalı kırıldı. Uskudar sahile baktım yaprak katliamı devam ediyordu
Cengize ugradım dün. Makinanın mandalı kırıldı. Uskudar sahile baktım yaprak katliamı devam ediyordu
Dün öğlen 2 ile 5 arası Arnavutköy den 1 kilo kadar istavrit aldım. Yanımda yemli atan bir elaman 4 5 tane çinekop bir o kadar da istavritten küçük yaprağı attı kovaya, aç gözlü herif. İstavrit çok iri ve güzel geldiği için çinekopla uğraşmadım ben. Yağmur saniye durmadı, alt taraftan ıslandım biraz, üşütük heralde karnım fena ağrıyor 🙂
Geçmiş olsun...Dün öğlen 2 ile 5 arası Arnavutköy den 1 kilo kadar istavrit aldım. Yanımda yemli atan bir elaman 4 5 tane çinekop bir o kadar da istavritten küçük yaprağı attı kovaya, aç gözlü herif. İstavrit çok iri ve güzel geldiği için çinekopla uğraşmadım ben. Yağmur saniye durmadı, alt taraftan ıslandım biraz, üşütük heralde karnım fena ağrıyor 🙂
geçmiş olsun ben şu kıraça istavritin tadını hiç unutmadım bizim burdaki istavritlerden çok güzel tadı var ...Dün öğlen 2 ile 5 arası Arnavutköy den 1 kilo kadar istavrit aldım. Yanımda yemli atan bir elaman 4 5 tane çinekop bir o kadar da istavritten küçük yaprağı attı kovaya, aç gözlü herif. İstavrit çok iri ve güzel geldiği için çinekopla uğraşmadım ben. Yağmur saniye durmadı, alt taraftan ıslandım biraz, üşütük heralde karnım fena ağrıyor 🙂
Sonunda yapicaklarim bitti ins yarin bi yoklama yapicam 🙂
Saol abi 🙂hele sukur kerem sonunda sahalara gerı donuyorsun donusun muhtesem olur ınsallah şimdiden rast gelsin.