Ömer Spin
Yeni Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 5
Herkese merhaba.
Ben bu spin olayına daha yeni başladım, acemiyim. Ben spin avını muhtemelen İstanbul Boğazı'nda yapacağım. Av listemde: lüfer, levrek, sarıkanat ve palamut gibi balıklar var ama hangi tür sahte kullanacağımı bilmiyorum. Bunun üstüne 5/6 haftadır araştırma yapmıştım ve anladığım kadarıyla su üstü yüzen sahte almamam gerekiyormuş. Bana yapay zekalar, ortalama 1,5 / 2 m dalan sahte gerektiğini söyledi; ama birçok dalarlı sahte türü olunca sizlere danışayım dedim.
Spin oltamın bilgilerini burada yazmaktadır.
Daiwa Crosscast Hard Game 3 14-42 gr 2.74 m Spin kamış
Daiwa Caldia LT3000
Fubelo Prime Snap (No:1 klips / snap)
Daiwa Tournament FC Fluorocarbon Leader 0.30 mm Misina
İpin markasını ve ismini unuttum 😵 ama ince ve dayanıklı bir ipti.
Bu işlere daha yeni başladığım için anlaşılır bir şekilde anlatırsanız süper olur!!! 😁
Ben bu spin olayına daha yeni başladım, acemiyim. Ben spin avını muhtemelen İstanbul Boğazı'nda yapacağım. Av listemde: lüfer, levrek, sarıkanat ve palamut gibi balıklar var ama hangi tür sahte kullanacağımı bilmiyorum. Bunun üstüne 5/6 haftadır araştırma yapmıştım ve anladığım kadarıyla su üstü yüzen sahte almamam gerekiyormuş. Bana yapay zekalar, ortalama 1,5 / 2 m dalan sahte gerektiğini söyledi; ama birçok dalarlı sahte türü olunca sizlere danışayım dedim.
Spin oltamın bilgilerini burada yazmaktadır.
Daiwa Crosscast Hard Game 3 14-42 gr 2.74 m Spin kamış
Daiwa Caldia LT3000
Fubelo Prime Snap (No:1 klips / snap)
Daiwa Tournament FC Fluorocarbon Leader 0.30 mm Misina
İpin markasını ve ismini unuttum 😵 ama ince ve dayanıklı bir ipti.
Bu işlere daha yeni başladığım için anlaşılır bir şekilde anlatırsanız süper olur!!! 😁
Son düzenleme: