Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul için lrf set önerisi

Kemal 0234

Yeni Üye
Adı
Kemal 0234
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hayırlı akşamlar ben İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum fiyat performans lrf set almak istiyorum aklımda legalis 1-12 (230 veya 244) ve makina daiwa exceler 2000 var İstanbul için uygun mu varsa FP güzel ürünler önerebilir misiniz

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Merhaba. LRF cahiliyim, öneride bulunmayacağım ancak bu soruya güzel yanıt verilmesi için LRF'de hiç deneyiminiz var mı, aklınızda özellikle hedeflemek istediğiniz balık var mı (örneğin istavrit odaklı düşünüyorsanız o kamış pek uygun olmaz diye biliyorum, çünkü istavritte kullanılan düşük gramajlar için atar aralığı ideal değil), atmayı düşündüğünüz sahtelerin gramajı kafanızda aşağı yukarı belli mi diye sorayım.

Kemal 0234

Yeni Üye
Adı
Kemal 0234
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba. LRF cahiliyim, öneride bulunmayacağım ancak bu soruya güzel yanıt verilmesi için LRF'de hiç deneyiminiz var mı, aklınızda özellikle hedeflemek istediğiniz balık var mı (örneğin istavrit odaklı düşünüyorsanız o kamış pek uygun olmaz diye biliyorum, çünkü istavritte kullanılan düşük gramajlar için atar aralığı ideal değil), atmayı düşündüğünüz sahtelerin gramajı kafanızda aşağı yukarı belli mi diye sorayım.
Levrek ve mırmır ağırlıklı