istanbul turna avı için yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben iç sularda alınmış hiç bir önlem görmedim bu yaşıma kadar keşke dediğiniz gibi olsa sizin gibi duyarlı vatandaşlar yapsa sadece bu hobiyi keşke o sudakların 10-15 cm olanları alıkoyanları bile gördüm
yazık çok değerli ve nadir bir balık , her yere turna israil sazanı atılırken kıymetini bilmeliyiz.

eskiden beyşehir gölünde çok güzel sudak çıkardı ama orda kalmadı, demirköprü barajında çıkardı orda da kalmadı bu gidişle avı tamamen yasaklanacak bence de

Son düzenleme:
bir kaç defa turna eve götürdüm. ama artık iç sularda yakaladığım hiç bir balığı alıkoymamaya karar verdim. imkan bulup gidebilirsem kasna avı yapmak istiyorum. bir kaç yer önerisi aldım bakalım inşallah bu sene gitmek nasip olur.

Bizler maalesef bir şeyi kuruttuktan, kökünü kazidiktan sonra kıymetini anlıyoruz lakin iş işten geçiyor.
Ülke olarak çok cahil ve duyarsız bir toplumuz.

İstanbul avrupa yakasi sınırları içerisinde birçok göl ve baraja girip çıkmışligim var Kirazli bent barajinda turna olmadigini biliyorum, turna olmayan gol baskada aklima gelmiyor, turna oyle yayilmiski belgrad ormani kucuk bentlerde sik agaclik gollerde bile turna baligi var nerde ise her gole asilanmis yada bir sekilde nakledilmis,
Biraz arastirma yaparsaniz dogru tercihi yaparsiniz diye dusunuyorum.
Merhaba kirazlıbente ava gidicem ama ne çıkıyor hiç bişey bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Back