Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Herkese Merhaba,
Adım Semih Beylikdüzünde yaşıyorum. Araştırma yapmayı ve yeni av disiplinlerini öğrenmeyi seviyorum.
Farklı disiplenlerde kamış, makine ve sahtelerim var. Tek eksiğim balık 😀 Çoğu av hüsranla sonuçlanıyor ama daha yılmadım.
Gruptaki tecrübeli arkadaslardan kendimi geliştireceğimi düşünüyorum. Oltası suda olan herkese rastgele
Merhabalar değerli ağabeylerim ve kardeşlerim uzun zamandır takipte olduğum foruma yeni kayıt oldum ve sizlerden bilgi alıp bilgi vermeyi iple çekiyorum. 20 yaşındayım Genetik ve Biyomühendislik okuyorum, 2019dan beri İstanbul'da yatılı olarak okuyorum genellikle yazın Akdeniz'de kışları da İstanbul'da Anadolu yakasında av yapıyorum(yapmayı hedefliyorum). Önceden hep el oltasındaydım ve tatlı ,tuzlu su da kasnakla oldukça balık tuttum. Spin ve lrfye hevesim vardı bu ay kafama koyup 2 takım topladım light spin ve lrf için. 180cm 2-10 atarlı bir üstüne 0.08 ip misina sarmayı düşünüyordum lakin internetten siparişim gelirken 0.06 gelmiş 0.16 liderli 1000lik okuma outrax(evet en ucuzu belki piyasada ama başlarken bir şeyleri zorlaycağıma ve kıracağıma emin olduğum için aldım) Light spin olan da 210cm 7-21 atarlı kamışlarımın ikisi de decathlondan wxm seri kamışlar tanışıklığım dolayısıyla 2 kamış bir makineyi 2800 liraya alabildim makinesi de decathlon wmx 2500 0.16 4x ip misina lider şuanlık 0.25 fc. Aslında ilk aldığım kamış defolu çıktığı için 3 farklı kamış deneme şansım oldu en son wxmde karar kıldım. Kadıköy rıhtımdan dragosa kadar gece veya gündüz avları karşıda da Karaköy Eminönü civarlarında gece avları yapmayı düşünüyorum. Değerli fikir ve yorumlarınız için ekstra başlık da açıcağım en kısa zamanda.
Kardeşim hoş geldin. Hayırlı uğurlu bol balıklı gelsin takımların. Balığı ekipman çeker ama tecrübe bulur. Zaman içinde her şeyi iyileştirir geliştirirsin ihtiyaca göre, biraz öğrenmeye odaklan. Gerisi hallolur zaten.