İstavrit için kamış tavsiyesi 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@barlas61 tamamdır. hedef balık sanırım @Hamdi abinin mağazasının ismi. İnternet sitesinde adresine baktım. En kısa zamanda tanışmak için uğrayacağım

@headhead ben de size katılıyorum. Ancak her seferinde misinayla uğraşmak istemediğim için teleskopik kamış almayı düşünüyorum 20-60 gr atartı civarında. Sizce yukarıda yazdığım kamışlar nasıl iş görür mü?
Daha oncede soyledigim gibi 3 metreden uzunu gereksiz, istavrit ayni spinde oldugu gibi atcek avidir yani size hafif bir kamis gerekiyor malesef teleskopik kamislarda pek hafif olmuyor.butcenize uygun okuma avanger onerebilirim ancak 30 yada 40 kafa

Parcali kamisin bir avantajida daha hassas olmasi , ip kullanin dememdekien buyuk sebep ise capariye binen baliklarin kac tane oldugunu bile anlayabilirsiniz boylelikle avlariniz daha keyifli gececektir

Daha oncede soyledigim gibi 3 metreden uzunu gereksiz, istavrit ayni spinde oldugu gibi atcek avidir yani size hafif bir kamis gerekiyor malesef teleskopik kamislarda pek hafif olmuyor.butcenize uygun okuma avanger onerebilirim ancak 30 yada 40 kafa
Ben arkadaşın dediğine katılmakla beraber size çok güzel bir kamış önerebilirim. Okuma carbonite car`s 3,90 50-100 gr atarlı ve yanlızca 300 320 gr arası ağırlında..(İnanması güç ama gerçekten çok hafif ve uzak atışlarıda fena değil , deneyin derim.)

Bulabilirseniz duel tendency 360cm 50-90 gram atarlı kaçış alın. Yemli avda da bu aralıkta kurşun kullanıyorsanız aranan kan bu. Bence carbonit DUELin yanımda sağır kalır.

A101 sattığı kamışlar çok hesaplı oluyor.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linafee manta 100 gr.
Linafee manta 150 gr.
ikiside var 150 gramı 1 tık daha iyi...

Back