İstavrit için kamış tavsiyesi 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde şöyle yapabiliriz daha iyisini bir yada iki alt segment fiyatına indirebiliriz. Önce 2,3 yada 4 kamışta karar kılıp toplam adet kararlaştırıp fiyatları alırız ona göre de alımı yaparız.

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Butur uygulamaları başka platformda çok yapıyor idik adetli ürün aldığınızda firmalar ona göre uygun fiyat veriyorlar bizde ürünleri uygun fiyata almış oluyorduk isterseniz soyle yapalim arkadaşımızın konusunu dagitmadan başka konu adı altında organizasyona devam edelim.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istavriti boğazda avlıyor olsam düşünmeden dediğiniz kamışa dahil olurdum ancak Okuma Carbonite 3.90 50-100 gr bana mantıklı geliyor Gebze -Kadıköy arası için

istavriti boğazda avlıyor olsam düşünmeden dediğiniz kamışa dahil olurdum ancak Okuma Carbonite 3.90 50-100 gr bana mantıklı geliyor Gebze -Kadıköy arası için
Ben istavrit avı için kolay kolay boğaza gidip avlanmam istavrit avini bizim burda yani maltepede yapmaktan daha çok keyif alırım. Bu kamışı da bizim burda kullanmak için alıyorum.

Ben istavrit avı için kolay kolay boğaza gidip avlanmam istavrit avini bizim burda yani maltepede yapmaktan daha çok keyif alırım. Bu kamışı da bizim burda kullanmak için alıyorum.

hımm peki yazın kaç gr kurşunla kullanmayı düşünüyorsunuz

Gebze kadıköy hattı eğer yemli dipde yapılacaksa 50-100 yada 80-150 carbonite gayet yeterli 100 gr'dan fazla nerdeyse gerek duyulmuyor istavrit içinse max 75 gr hem kapalı boyu kısa hem hafif hemde 3.90 boy gayet yeterli

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

hımm peki yazın kaç gr kurşunla kullanmayı düşünüyorsunuz

ben genelde meraya aksam 17:00 de varıyorum bızım burası sıg bolge oldugunden genelde balık 17:00 saatlerınde acıkta oluyor bu yuzden acıgı yokluyorum once 60 gr yada 75 gr kursun takıyorum yanımdakıler 20 gr atıyor yada 30 gr atıyorlar ama ben dedıgım gıbı acıgı yoklamak ıcın 60 gr ıle 75 gr arası kursunu takıyorum kısa beden caparı yapıyorum 5 li yada 6 tılı daha uzaga takım gıtsın dıye acıkta balık var ıse baslıyorum balıkları almaya aksama dogru ıyıcene balık kıyıya yaslandıgında bu sefer 25 gr ıle 30 gr arası kursunu takıyorum sonra 15 li caparı yada 20 li caparı baglayıp kıyıdakı balıkları toplamaya baslıyorum .

bu gün Lineaeffe Liquid Silver 420m 180g atarlı kamış aldım test ettiğimde kamış hakkındaki fikirlerimi yazacağım, ilk izlenimim kamış orta hafif, bir çok benzer modele göre daha ince yapıda, yüzükler fena değil, gövde dizaynı rengi vsvs hoşuma gitti, uc kısmı baya ince 100gr üstünde patlar 20-75 gr kurşunla kullanmak lazım. erimi ve hissiyatı konusunda şimdiden bir şey söylemek yanlış olur ama beklentim yüksek🙂

Lineafee manta kamış çok hafif ama çok esnek ucu.. Dikkatli kullanmak gerekiyor .

Back