Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstavrit icin kostek onerisi

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
arkadaslar kostekde sert mısına kullanılır bedende sert mısına kullanılmaz nedenıde atıs esnasında gerılme payı mısınanın fazla olmadıgından oturu sert mısına anı sert atıslarda patlar bu yuzden beden mısınayı mumkun mertebe esnek mısına kullanın .
Abi dedigine uygun kostek markasi var mi?

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
köstek 0.22 , beden 0. 20 yap iğnende düz olsun...Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.Burada verdiğim değerler benim teknede kullandığım değerler.Kıyı içinde aynısını yapabilirsin.Yani köstek bedenden büyük olsun.İğne iğneye balık alsan bile durum böyle kardeş.

B

BS Okuru

Misafir
Abi dedigine uygun kostek markasi var mi?
kostek olarak cıle mısına tavsıye ederım dıcem sanada o cok gelır sana cıle mısına ham oluyor genelde fazla makına ıslemınden gecmıyor mısına dıger turlı mısına cok makaralardan gectıgı ıcın bır cok ıslem goruyor buyuzden yer yer mısınada yanmalar olabılıyor yada gam yapmalar vs marka olarak alba SAMURAI markası guzel urundur kostekde kullana bılırsın beden mısına ıcınde latex mısınası guzeldır esnekdır.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hazir kostek markasi var mi ?

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi marka yok gibi bir şey. Yani gördüğüm ve denediğim kadarıyla aynı kalınlıktaki birçok markanın gamlanma durumu aynı.
Markaya değil de, kalınlığa göre fark ediyor gamı ve dolanması.
0.10 misinalı köstekleri nereden ve hangi marka alırsam alayım kısa sürede gamlandı ve dolandı.
0.12 ve daha kalın misinalı olunca ise gam ve dolaşma azaldı (yine marka fark etmeksizin)

Bazen istavritlerin köstekleri deli gibi döndürmesinden gınağ geliyor, sinir basıyor. 0,25 misinalı kösteklerden dizdiğim koca koca odun gibi çaparileri kullanıyorum dolanmasın diye. :)

B

BS Okuru

Misafir
İyi marka yok gibi bir şey. Yani gördüğüm ve denediğim kadarıyla aynı kalınlıktaki birçok markanın gamlanma durumu aynı.
0.10 misinalı köstekleri nereden ve hangi marka alırsam alayım kısa sürede gamlandı ve dolandı.
0.12 ve daha kalın misinalı olunca ise gam ve dolaşma azaldı (yine marka fark etmeksizin)

Bazen istavritlerin köstekleri deli gibi döndürmesinden gınağ geliyor, sinir basıyor. 0,25 misinalı kösteklerden dizdiğim koca koca odun gibi çaparileri kullanıyorum dolanmasın diye. :)
Kostek boylarını kısa yap uzun olursa dolanma karışma çok olur he birde ip iğneye palaya sarar organize bu konuda daha dayanıklı biraz daha dayanıklı olan ise fdy ip o daha dayanıklı diğerlerine nazaran birde iğne çapraz iğne olmasın köstek sert olsun beden misinada yumuşak misina ile sıkıntılarini minimum seviyeye indirirsin.he birde organize yada floş yada fdy bağlarken iğnenin arkasına değilde iğnenin önüne denk getirerek bağla.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Abi 0.25 misinali kostegi aliyor mu istavrit ben hep 0.10-0.12 max 0.15 misinali kostek kullaniyorum :)

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kostek boylarını kısa yap uzun olursa dolanma karışma çok olur he birde ip iğneye palaya sarar organize bu konuda daha dayanıklı biraz daha dayanıklı olan ise fdy ip o daha dayanıklı diğerlerine nazaran birde iğne çapraz iğne olmasın köstek sert olsun beden misinada yumuşak misina ile sıkıntılarini minimum seviyeye indirirsin.he birde organize yada floş yada fdy bağlarken iğnenin arkasına değilde iğnenin önüne denk getirerek bağla.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi hazir kostek bence daha kullanisli. Organzeyi yada flosu tek tek igneye baglamak zahmetli geliyor bana. Onun yerine hazir kostek alip 2 dkda takim yapmak daha pratik gibi :)

B

BS Okuru

Misafir
Abi hazir kostek bence daha kullanisli. Organzeyi yada flosu tek tek igneye baglamak zahmetli geliyor bana. Onun yerine hazir kostek alip 2 dkda takim yapmak daha pratik gibi :)
kısıden kısıye degısır bu durum ben 6 yasımdan berı caparı baglarım sevıyorum caparı yapmasını hosuma gıdıyor canım sıkılır caparı baglarım morelım bozuk olur caparı baglarım degısık sım gorurum capari baglarım gozume bırsey ılısır aa bundan cok guzel caparı olur derım caparı baglarım kısacası caparı baglamak benım ıcın bır tutku halıne geldı :)