Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Izmir Kordon Surf Makine Önerisi

cryingwolf

Yeni Üye
Adı
Artun
Herkese merhabalar arkadaşlar. ben genelde izmir kordon civarında avlanıyorum. dandik bir olta takımım var, yeterli gelmediğinden dolayı kendime daha iyi bir takım oluşturmak istiyorum. uzak atış, beklemeli av yapıyorum, bu sebeple surf takımı oluşturmaya karar verdim. kamış olarak büyük oranda kararımı verdim sayılır. dam steelpower 420 cm kamış almayı düşünüyorum ama bir taraftan da aklımda lineaeffe im casting 420cm kamış var. ama makine konusunda çok kararsızım. aklımda olan modeller okuma avenger fd av-65, captain catcher 8000, okuma Custom Black CB-60(biraz daha tuzlu). sizce nasıl bir takım kurmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.

erkanenginn

Aktif Üye
bence en iyi çözüm kordonda av yapan surfçülerle biraz temas kurun en iyi tavsiyeyi onlar vericektir. kullandıkları malzemeleri inceleyin makıne ve kamıslarına bır goz atın. atış şekıllerını kullandıkları takımlara bır bakın. daha net bilgi ve tecrübe edinmiş olursunuz. bende dam steel power kullanıcısıyım. cok tutulan bir kamış. tavsiye ederim. kemer altında bir suru av bayii var onlardanda hem bılgı hemde kampanyalı ürün alabılırsınız.ınternettekı fıyatların daha da altına kampanyalı urunlerı oluyor.

Mektupla

Daimi Üye
Herkese merhabalar arkadaşlar. ben genelde izmir kordon civarında avlanıyorum. dandik bir olta takımım var, yeterli gelmediğinden dolayı kendime daha iyi bir takım oluşturmak istiyorum. uzak atış, beklemeli av yapıyorum, bu sebeple surf takımı oluşturmaya karar verdim. kamış olarak büyük oranda kararımı verdim sayılır. dam steelpower 420 cm kamış almayı düşünüyorum ama bir taraftan da aklımda lineaeffe im casting 420cm kamış var. ama makine konusunda çok kararsızım. aklımda olan modeller okuma avenger fd av-65, captain catcher 8000, okuma Custom Black CB-60(biraz daha tuzlu). sizce nasıl bir takım kurmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.
Yuki taylor 450,
okuma savant 420,
daiwa crosscast 450,
shimano süper acero technium 420,
lineaeffe rock surfer 420,
shimano technium 450,
okuma avenger 420,
dam steel power 450,
okuma makara telesurf 440,

kazanan dam steelpower 450 telesurf ...
Surf kamis onerisi linkinden alıntıdır...

Surf kamis onerisi
Surf kamis onerisi
Marka değeri olmayan kaliteli surf kamışlar
Surf kamis onerisi
Surf kamis onerisi

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kamış olarak dam steelpower 420 cm, makine olarak da okuma custom black cb-60 siparişi verdim. bakalım inşallah hayal kırıklığına uğramayız
Hayırlı olsun
okuma custom black cb-60 ı ne kadara aldınız ?
bu makınayı kısa bir süre kullandım makına kamış uyumsuzluğundan dolayı satmıştım
biraz ağır bir makinaydı, onun yerıne ikinci el bişeyde düşünebilirdiniz ,
ama kafanızı karıştırmıyayım ben şimdi :)
takım alınmış , güzel trofeleri olsun ...

cryingwolf

Yeni Üye
Adı
Artun
Hayırlı olsun
okuma custom black cb-60 ı ne kadara aldınız ?
bu makınayı kısa bir süre kullandım makına kamış uyumsuzluğundan dolayı satmıştım
biraz ağır bir makinaydı, onun yerıne ikinci el bişeyde düşünebilirdiniz ,
ama kafanızı karıştırmıyayım ben şimdi :)
takım alınmış , güzel trofeleri olsun ...
ikinci el eşya alımına hep mesafeliyimdir. ondan dolayı sıfır olarak bu fiyat bandında çok alternatifim yoktu zaten. n11 kampanyası vardı, kupon kullanarak aldım. 366 liraydı 50 lira kupon kullanıp 316'ya aldım

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ikinci el eşya alımına hep mesafeliyimdir. ondan dolayı sıfır olarak bu fiyat bandında çok alternatifim yoktu zaten. n11 kampanyası vardı, kupon kullanarak aldım. 366 liraydı 50 lira kupon kullanıp 316'ya aldım
tekrar hayırlı olsun,
raporlarınızı bekliyor olacağız