Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir körfez balık yasağı

Engin MA

Aktif Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ara sıra da olsa körfezde av yapan biriyim. Yasak olduğunu biliyorum körfezde olta balıkçılığının ancak gecen gun pek çok balıkçı gördüm. Son durum nedir?

Suleymanozc

Yeni Üye
Adı
Süleyman
Halen yasak devam ediyor diye bilgim var fakat körfezde çok balıkçı var.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba, Sanıyorum denetimlerdeki gevşeklik buradaki yasağın yeterince uygulanamıyor olması konusunda açıklar yaratıyor olabilir. Başka bir deyişle ceza yemeyi göze alabilenler, haberi olmayanlar ya da denetleme pek olmadığından faydalananlar av yapmaya devam ediyorlar diyebiliriz. Asıl soru şu olmalı, yasak olmasa buradan yakaladığımız balığı gönül rahatlığıyla tüketebiliyor muyuz? Bu nedenle ben av yapmayı artık tercih etmiyorum. Siz de bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Engin MA

Aktif Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de aynı görüşteyim. Yine de sormak istedim. Vaktim dar olduğunda körfeze gitmeli miyim gitmemeli miyim öğrenmek istedim. Teşekkürler

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben de aynı görüşteyim. Yine de sormak istedim. Vaktim dar olduğunda körfeze gitmeli miyim gitmemeli miyim öğrenmek istedim. Teşekkürler
Arabanız varsa Sahilevleri muhtarlık önünden ya da İnciraltı son durağa doğru kıyıdan deneyebilirsiniz. Güzel balıklar çıkabiliyor. Bir de İnciraltı balıkçı barınağının sağından güzel balıklar çıkabiliyor.

Engin MA

Aktif Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arabanız varsa Sahilevleri muhtarlık önünden ya da İnciraltı son durağa doğru kıyıdan deneyebilirsiniz. Güzel balıklar çıkabiliyor. Bir de İnciraltı balıkçı barınağının sağından güzel balıklar çıkabiliyor.
Zaten daha çok şehir dışında av yapıyorum. Ben yine de bilmek istedim Körfezdeki durumu. Teşekkürler.