Bunları kendilerine değil, başkalarına şikayet etmek lazım. Yoksa kendilerine şikayet etsek ne olacak ki. Bunu yapan onlar zaten.E-Posta: cevrekoruma@konak.bel.tr e email gönderdim.
Bunları kendilerine değil, başkalarına şikayet etmek lazım. Yoksa kendilerine şikayet etsek ne olacak ki. Bunu yapan onlar zaten.E-Posta: cevrekoruma@konak.bel.tr e email gönderdim.
Tam da dediğiniz gibi ama mart ayı sonu nisan başında gördüm bu olayı. Bilmediğim için içimden biraz söylendim hatta. Aynı gün kıyıya 10m kadar yaklaşan kefalleri de görmüştüm. Suyun yüzeyinde oynayıp duruyorlardı. Ertesi gün oltayı getirdim ve ekmek aldım kefaller için ama gitmişlerdi. Baharın erken gelmesi ya da yalancı bahar nedeniyle erken yaşanmıştır belki bu seneye mahsus olarak.kiremit rengi nisan mayıs aylarında tamamen doğal bir olaydır bitki polenleri su kanalları ile denize karışır ve çamur kiremit gibi bir renk yapar ayrıca midye ve planktonlarda kızıl renkte suyun rengini değiştirir bu renkte sulara kefal suyu derler balığı yenilenmeye kıyıya çeker
dört gözle o planktonları bekliyoruz şuan, denizde çupra' nın ç' sini arar olduk 🙁kiremit rengi nisan mayıs aylarında tamamen doğal bir olaydır bitki polenleri su kanalları ile denize karışır ve çamur kiremit gibi bir renk yapar ayrıca midye ve planktonlarda kızıl renkte suyun rengini değiştirir bu renkte sulara kefal suyu derler balığı yenilenmeye kıyıya çeker