İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Çİnekop katliamı yapılmasa, tüm denizlerimizde tutabilirdik 🙁

Herkese selamlar, bir süredir iş dolayısıyla İzmir'deyim. Bu hafta sonu sonunda boşa çıkabildim, Mordoğan, Karaburun civarına hem balık tutmak, hem de kamp yapmak için gitmeyi düşünüyorum. Yanımda sadece 10-40 gr spin takımı ve sahtelerim var. Bu mevsimde levrek alabilir miyim, yoksa başka balıklar için yemli mi denemeliyim, üstatlarımın mera, avlanma yöntemi gibi her türlü tavsiyesine ihtiyacım var. Sevgilerimle,iyi akşamlar.

İzmir çevresinde surf ile nerelerden verimli av yapabilirim şu sıralar sessiz sakin bir yer. Kordon hariç . İzmirliyim bu arada 😄.

İzmir çevresinde surf ile nerelerden verimli av yapabilirim şu sıralar sessiz sakin bir yer. Kordon hariç . İzmirliyim bu arada 😄.

İzmir'in neresinde oturduğun da önem kazanıyor 🙂 Ben Hatay tarafındayım bu nedenle merkeze yakın olup ta sakin olan en yakın yer bana göre Narlıdere / Altıevler ama orası pek verimli değil bana göre. Gerçi balık işi kısmet işi 😉

İzmir'in neresinde oturduğun da önem kazanıyor 🙂 Ben Hatay tarafındayım bu nedenle merkeze yakın olup ta sakin olan en yakın yer bana göre Narlıdere / Altıevler ama orası pek verimli değil bana göre. Gerçi balık işi kısmet işi 😉
Buca'da oturuyorum da İzmir içi herhangi bir yere gidebilirim onda sıkıntı yok Karaburun Mordoğan tarafları nasıldır bu mevsimde yemli kıyı avında onu bilmiyorum

Buca'da oturuyorum da İzmir içi herhangi bir yere gidebilirim onda sıkıntı yok Karaburun Mordoğan tarafları nasıldır bu mevsimde yemli kıyı avında onu bilmiyorum

Ben epeydir gitmiyorum o taraflara ama yarın (cumartesi) karaburuna gideceğim. Liman çevresinde akşam lrf çalışacağım. Buradan durumları paylaşırım.

Ben epeydir gitmiyorum o taraflara ama yarın (cumartesi) karaburuna gideceğim. Liman çevresinde akşam lrf çalışacağım. Buradan durumları paylaşırım.

Karaburun'a gittim haftasonu ama hiç olta atma durumum olmadı maalesef 🙁 Takımlar arabada benimle geldi, ıslanmadan geri döndü 🙁 etrafta olta atanlar vardı ama balık çekeni de göremedim.

18 Temmuz ve 9 Ağustos Karataş avlarım.Hepsi madya ile alındı
P_20200809_100657.jpg
P_20200718_121200.jpg
P_20200809_122610.jpg

Dosyalar

• P_20200809_122610.jpg
    P_20200809_122610.jpg
    26.7 KB · Okunma: 195
Back