İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Merhabalar gece körfezde av yapan var mı aramızda.

Ben yürüyüşe / hava almaya çıkıyorum bazen sahile. Pek sık olmasa da yürüyüş esnasından denk geliyorum balık alanlara. Hemen hemen hepsi lidaki, boylar maalesef küçük ama kimse geri salmıyor yada ben denk gelmiyorum. Balık yakalayan olsa da alıkonulmaya değer balık alan görmedim yani.

Herkese selamlar. Egeye taşınmamla birlikte yıllar sonra tekrardan balık sevdası içimde canlandı. Urla Çamlıçaydayım artık. Aktif Whatsapp grubuna da katılmak için numaramı yolladım ilgililerin bilgisine 🙂. N'olur urldan falan birileri özellikle bi yeşillendirirse süper olacak 🙂. Yetişin dostlar balığım geldi...

Ben yürüyüşe / hava almaya çıkıyorum bazen sahile. Pek sık olmasa da yürüyüş esnasından denk geliyorum balık alanlara. Hemen hemen hepsi lidaki, boylar maalesef küçük ama kimse geri salmıyor yada ben denk gelmiyorum. Balık yakalayan olsa da alıkonulmaya değer balık alan görmedim yani.
Cevap için teşekkürler ben körfez için tekne ile aslında sormuştum.

5397271696 beni de eklerseniz sevinirim.Genelde körfezde botla avlanıyorum.

Benimde eklerseniz minnettar kalırım... Bazen ava gidecek kimseyi bulamıyor ve ava gitmek istemiyorum. Sizlerle tanışmak ve bilgi paylaşımı yapmak iyi gelecektir. 5541565989

telefon numarasında bir problem olabilir mi oğuzhan bey, başka bir arkadaş çıkıyor sanki.

Evet kusuruma bakmayın 5541565980 olacak

Nasıl bir tarikata düştüm ben deyip anında geri kaçtın zannettik biz de seni :huhuu::huhuu::huhuu:

benimde dikkatle takip edeceğim konuların arasında yer alacak..

ara ara urla iskele ye gidiyorum ( takımın takılmayacağı bir mera arıyorum🙂 )
en son şamandıralı takım ile deneyeceğim.
karaburun seyifaltı limanı içinde atçek ile levrek aldığını söyleyen birisi ile sohbet ettim.. sürekli gidiyomuş..
hem liman içi hem de limanın arka tarafından yemli takım ile mırmır , çipura çıkıyormuş.. bana lidaki denk geldi.. profil resmimdeki araç kaputunun en üstte sağdaki lidakiyi seyifaltı limanı arka tarafından aldım🙂

Seyifaltı diye bir yeri ilk kez duyuyorum Karaburun'da. Saipaltı olabilir mi acaba. Çünkü Saip'liler kışın yukarda köyde yaşarlar, yazın liman tarafındaki evlerine inerler. O nedenle yerlisi limanın olduğu yere Saipaltı der ama Seyifaltı'nı ilk kez duydum.

İzmir Sığacık ekmeksiz plajı ..40 Gr sardine slider .Atlantic bonito
IMG_20220720_182744_(480_x_640_piksel).jpg

Back