cuneytcagri
Yeni Üye
- Katılım
- 9 Ocak 2023
- Mesajlar
- 4
- Tepkime puanı
- 4
- Puanları
- 3
- Konum
- İZMİR
- Adı
- Çağrı
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Merhaba, whatsapp grubuna katılmak isterim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İstanbul'dan selamlar ;
2 yıldır başvurup katılamadık. Bu yıl bir aksilik olmazsa katılacağız. Yarışmada görüşürüz inşallah.İstanbul'dan selamlar ;
Sosyal medyada dolaşırken bu yarışmanın gönderisine denk geldik , forum vesilesi ile tanışmış yaklaşık 1 yıldır neredeyse tüm avlarına beraber gitmiş çiçeği burnunda bir ekibizhadi dedik hem bir İzmir havası alalım , hem yarışma ortamını tecrübe edelim hem de bu sevdaya gönül vermiş kişilerle aynı ortamda bulunalım birde ekibin hareket kabiliyetini test edelim niyeti ile girdik yarışma sitesine ve ön kayıtlarımızı yaptık
![]()
Biz 3 kişi İstanbul dan kalkıp ilk kez gelmeyi planlıyoruz. Balık alıp alamamak önemli değil ama hayalimizde bir çok hobidaşla tanışmak ve ortamın çok güzel olması vardı. Verdiğiniz bilgi ile çöktüm diyebilirim. Hem zaman hem ciddi masraf edeceğimiz bir etkinlik çünkü.geçen yıl ilk defa katıldım. kalabalıktı baya. gece at çek yapacak yer bulamadık desek yeridir. bizde gece sahilde ateş başında sohbet edip, bir kaç saat araçlarda ve çadırlarda kestirip sabahın ilk ışıklarıyla denemeye karar verdik ama sabaha kadar alkolun dozunu kaçırıp kavga çıkaran insanlardan uyuyamadık. sabahın ilk ışıklarına kadar kavga, dövüş, küfür, kıyamet, polis eksik olmadı. bu tür olaylar hariç organizasyon genel olarak güzeldi. olay çıkaranlar gözlemlediğim kadarıyla at çek için orda bulunan katılımcılar değil mordoğanın yerlileriydi. buna bu sene bi önlem alınabilirse harika olur.