Allah muhafaza etsin...Bu arada bende yine Sahilevleri tarafındaydım. Ama yine boş yine boş. Tam evden çıkarken deprem oldu, bu sefer ona yoralım dedik 🙂
Allah muhafaza etsin...Bu arada bende yine Sahilevleri tarafındaydım. Ama yine boş yine boş. Tam evden çıkarken deprem oldu, bu sefer ona yoralım dedik 🙂
Abilerim teşekkürler. Yazan olursa yarın ve diğer gün de bakarım. Hastanenin önündeki yer iyi oldu çünkü otelden çok uzaklaşmadan (arabaya binmeden) denemek istiyordum.
Seferihisar, Haritacılar sitesi. Kışın güzel ama yazın hareketli yer 🙂 Akşam 9 a kadar denize giriyor millet 🙂burası bizim evin oralar 🙂 bir kere levrek almıştım buradan ama sanırım ya mayıs ya da eylül ayıydı. Üzerimde kısa kollu bir şeyler vardı 🙂
Foça bu sene çok zayıf geçiyor.Dün 18-20 arası beş kapılardan limana doğru giderken bir tane iskele var, oradan denedim bir şey çıkmadı. Su üstü ve güneş batınca silikon denedim. At çek konusunda çok bilgim yok belki başık vardı ben alamadım 🙂 hiç vuruş olmadı ama, suda da hareketlilik yoktu.