İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Abilerim teşekkürler. Yazan olursa yarın ve diğer gün de bakarım. Hastanenin önündeki yer iyi oldu çünkü otelden çok uzaklaşmadan (arabaya binmeden) denemek istiyordum.

Bir yer daha tavsiye edeyim, burası da arabaya binmeden gidebileceğin bir yer... Karaçam Otel'den çık, sola dön, solunda kalan balık lokantalarını geçtikten hemen sonra Ziraat Bankası'nı göreceksin. Onu soluna alıp devam et ( yine solunda balık lokantaları olacak ) Balık halini geçtikten sonra ( ki o da solunda olacak, çünkü sağ tarafın deniz 🙂 ) denizin hemen üzerinde minik bir köprü var. O köprüden sonra kayalar başlar. O kayaların üzerinden, ve kayaların sonunda bulunan minik kalenin ( Beşkapılar ) hemen önündeki tahta platformdan avlanabilirsin. Oradan da zamanında levrek almışlığımız var...

beş kapılar.jpg

Fotoğrafa göre teknelerin sol tarafında tahta bir platform var, hemen kalenin önündeki kayalara inebilirsin...

Tayin işleri olacak mı ? Olursa yazın hafta sonları avdaş olabiliriz 🙂

Telefondan yazdığım için alıntı yapamıyorum şu an. Bugün geldim şuan geziyoruz. Akşam üstü deneyeceğim fırsat bulursam ya da gece. Kalenin önünden az önce tarama yaparak( sadece gözle) geçtim. Yazdığım gibi gezme amaçlı geldiğimizden henüz balık işine giremedim.

@Hoper tayin belki olur diye görelim dedik Foçayı. Okul açılıp açılmayacağı yazın belli olacak.

Eski Foça beton iskele

Sanırım hariitanın solundaki beton iskelelerden biri.
(link)

Son düzenleme:
burası bizim evin oralar 🙂 bir kere levrek almıştım buradan ama sanırım ya mayıs ya da eylül ayıydı. Üzerimde kısa kollu bir şeyler vardı 🙂
Seferihisar, Haritacılar sitesi. Kışın güzel ama yazın hareketli yer 🙂 Akşam 9 a kadar denize giriyor millet 🙂

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk iki fotoğraf hastane önü, üçüncü de kayalıklar.

Dosyalar

• 8EF15E1D-01A7-40D2-AF21-3341312DC531.jpeg
    8EF15E1D-01A7-40D2-AF21-3341312DC531.jpeg
    103.2 KB · Okunma: 437
  • 88632C12-CCC3-4990-9063-E6976AE70EE4.jpeg
    88632C12-CCC3-4990-9063-E6976AE70EE4.jpeg
    94.8 KB · Okunma: 457
  • 2C6578F4-2B42-4B06-A81A-3CBE09963EB6.jpeg
    2C6578F4-2B42-4B06-A81A-3CBE09963EB6.jpeg
    108.6 KB · Okunma: 373
Dün 18-20 arası beş kapılardan limana doğru giderken bir tane iskele var, oradan denedim bir şey çıkmadı. Su üstü ve güneş batınca silikon denedim. At çek konusunda çok bilgim yok belki başık vardı ben alamadım 🙂 hiç vuruş olmadı ama, suda da hareketlilik yoktu.

Dün 18-20 arası beş kapılardan limana doğru giderken bir tane iskele var, oradan denedim bir şey çıkmadı. Su üstü ve güneş batınca silikon denedim. At çek konusunda çok bilgim yok belki başık vardı ben alamadım 🙂 hiç vuruş olmadı ama, suda da hareketlilik yoktu.
Foça bu sene çok zayıf geçiyor.

Back