İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Evet sevgili dostlar, bu resim bana gelen bilgiye göre Kuşadası el heykeli önünde çekilmiş. Bir kaç kişi resime bakarak bunun balon balığı olmadığını söylese de ben balon balığı olduğunu düşünüyorum. Bu arada hiç canlı balon balığı görmedim yanılıyor da olabilirim. Videolardan izlediğim kadarı ile bu balık balon, sizin görüşleriniz nedir?
111541 dosyayı görüntüle
balon balığı filan değil bu dibine kadar balon balığı yakalarsanız dikkat edin bir anda parmağınızı koparta biliryerde balığın yanında kendi parmağınızı görebilirsiniz kolay kolay ölmez meret güzelim denizlerimiz mahvolucak bu istilacılar yüzünden

balon balığı filan değil bu dibine kadar balon balığı yakalarsanız dikkat edin bir anda parmağınızı koparta biliryerde balığın yanında kendi parmağınızı görebilirsiniz kolay kolay ölmez meret güzelim denizlerimiz mahvolucak bu istilacılar yüzünden
Balon gibi görünüyor. Birkaç türü var bu da onlardan biri sanırım. Gövde yapısı da balon maalesef.
Balon balığı tehlike saçmaya devam ediyor
(link)

Evet sevgili dostlar, bu resim bana gelen bilgiye göre Kuşadası el heykeli önünde çekilmiş. Bir kaç kişi resime bakarak bunun balon balığı olmadığını söylese de ben balon balığı olduğunu düşünüyorum. Bu arada hiç canlı balon balığı görmedim yanılıyor da olabilirim. Videolardan izlediğim kadarı ile bu balık balon, sizin görüşleriniz nedir?
111541 dosyayı görüntüle

Balonun ta kendisi. Tatlı su avına geçiş zamanı geliyor anlaşılan.

2021'İN İLK DEVLERİ!! KOFANA VARSA AKSİYON VAR

Cokmusler yine havuzun dibine...
Kelle basi 1000 lira istiyolardi o mevkilerde av icin hatta 10-15k arasi tekneyi kapattiranlarda vardi.
Bu ve boylesi (malzeme tanitimi adi altinda av)videolari sirf bu yuzden hic sevmiyorum.

SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Aranıza bugün katıldım uzun uzun araştırdıktan sonra 2 ay kadar önce başlangıç bir spin takımı aldıktan sonra yeterince araştırmadığımı düşünerek lrf takımı toparlayıp spin kısmını başlamadan bitirdim sanırım lrf olayın daha da zevkli olmasını sağlıyor.

Daiwa Exceler LT 2000D LRF Olta Makinesi
Fujin Boreas FBS-762KR 230 cm 1-15G LRF Kamışı
Daiwa j braid 0,10

Bu takımı yaptım, açıkcası tek bir büyük denebilecek balık yakalayıp aslında onun da yavru boy olduğunu öğrenince o an yanımdakilerden suya geri saldım. İlk balığımı eski foça'da kırlangıç balığı olarak yakaladım. Fakat ondan sonrasında vakit buldukça Çeşme / Karaburun / Urla taraflarına gitmeye çalıştım ama tık yok balık olayını gece yastığa kafamı koyduğumda bile düşünüyorum bu hafta şurayamı gitsem şu malzemeyimi denesem diye. Sözü çok uzattım mera olayında herkes çok hassas fakat bir el verseniz şu kardeşinize de şu işin keyfini çıkarsam bende artık =)=)
WhatsApp Image 2021-01-15 at 21.26.21.jpeg

KIYIDAN OLTA İLE TÜRKİYE REKORU KUZU AVI !! / LAND BASED RECORD AMBERJACK 41.660 GRAM

Back