İzmir'den Selamlar

Arkadaşlar merhaba, İzmir'de yaşıyorum, şimdilerde biraz ihmal etsem de spin avıyla ve kırmızı avcılığıyla uğraşıyorum. Güzel paylaşımlar gördüm, en azından teşekkür etmek istedim, inşallah bize de paylaşım yapmak nasip olur.
Herkese rasgelsin
Hoşgeldiniz 🙋🏻

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 aydır lrf ve light spin avına başladım izmir menemende oturuyorum lokasyon olarak foça ve çevresi ayrıca bostanlı ve çevresine yakınım takımlarım craaze aji meba 1-8 tsurınoya ranger 1000 0.09 mm kaliteli ip muhtelif silikonlar ve micro jig maketler - major craft 1.2-20 new crostage daiwa legalis 2000 20 lt stroft 0.8 pe ip muhtelif silikon karides ve jigler kullandıgınız aktif balık grupları varsa tavsiye rica ediyorum beraber avlanalım ve öneri mevsimsel balık meraları ekipmanıma uygun

İzmir'den balık sporuna yeni başlayan bir hobidaşınız olarak herkese selamlar. Umarım faydalı bilgiler edinebileceğim ve paylaşabileceğim bir serüven olur benim için🙂

Utku hoşgeldin.

İstanbul'da ikamet eden bir İzmir'li olarak sana özendim. Ben İzmir'de yaşarken körfezden ispariden başka balık çıkmazdı doğru dürüst o zamanlar çok kirliydi. Ancak şimdi levrek,çupra,granyöz direkt üçkuyular- bostanlı arası meralardan alınıyor. Hem lezzetli hem ekonomik değeri olan balıklar. Forumda edineceğin bilgilerin yanı sıra sana tavsiyem hedef balıklarına ait yapılmış İzmir av videolarını youtube'dan izlemen. Özellike İsmail Altan videoları sana yem nasıl takılır, hangi balığa hangi yem kullanılır, kaç numara iğne kullanman gerekir konularında çok yardımcı olabilir. Gerisi de senin istek ve azmine kalıyor.

Şimdiden rastgele, av raporlarını bekliyoruz 🙂

Back