İzmir'den Selamlar

Hoşbuldum🙂

Utku hoşgeldin.

İstanbul'da ikamet eden bir İzmir'li olarak sana özendim. Ben İzmir'de yaşarken körfezden ispariden başka balık çıkmazdı doğru dürüst o zamanlar çok kirliydi. Ancak şimdi levrek,çupra,granyöz direkt üçkuyular- bostanlı arası meralardan alınıyor. Hem lezzetli hem ekonomik değeri olan balıklar. Forumda edineceğin bilgilerin yanı sıra sana tavsiyem hedef balıklarına ait yapılmış İzmir av videolarını youtube'dan izlemen. Özellike İsmail Altan videoları sana yem nasıl takılır, hangi balığa hangi yem kullanılır, kaç numara iğne kullanman gerekir konularında çok yardımcı olabilir. Gerisi de senin istek ve azmine kalıyor.

Şimdiden rastgele, av raporlarını bekliyoruz 🙂

İsmail Altan en sevdiğim kanal zaten youtube'ta, yem takmayı, iğne ve düğüm detaylarını öğrenmek için ona bakıyorum. O yüzden surf makine bakıyorum şimdi, captain kamışıma uygun. Bu hobiyi zevkli hale getirecek şekilde yapmak istiyorum. Hafta sonu kampa gidicem bakalım umarım kampımızda balığımızda keyifli geçer🙂

Merhaba üstadlar.Ben izmirden murat.Balık avınada ,aranızada yeni katıldım.Tecrübe sahiplerinden bikgi ve tecrübe almak sorularıma cevap bulmak tanışıp kaynaşmak için burdayım.Karşılıklı faydalı ve hoş sohbetler olması dileğiyle.

Selamlar herkes amatör balıkçılığa bende yeni başladım. Yavaş yavaş toparlıyorum eksiklerimi. Sizlere şöyle bir sorum olacak. Surf oltamı attığımda kurşun denize giderken ip misinam makineden çıkarken birbirine dolanıyor ve düğüm oluyor. Bu neden olabilir nasıl çözebilirim bu olayı ?

Selamlar herkes amatör balıkçılığa bende yeni başladım. Yavaş yavaş toparlıyorum eksiklerimi. Sizlere şöyle bir sorum olacak. Surf oltamı attığımda kurşun denize giderken ip misinam makineden çıkarken birbirine dolanıyor ve düğüm oluyor. Bu neden olabilir nasıl çözebilirim bu olayı ?
Tüm takım bilgilerinizi bir yazın isterseniz. Makina, kamış, kullandığınız ip/misina yada attığınız ağırlıklar uyumsuz olabilir.

Tüm takım bilgilerinizi bir yazın isterseniz. Makina, kamış, kullandığınız ip/misina yada attığınız ağırlıklar uyumsuz olabilir.
takımlarımın linki ve ip misinanın görseli aşağıdaki gibidir. Fotoğrafta da görüldüğü gibi ip bu şekilde karışıyor. 100 - 125 gr kurşun kullanıyorm.

(link)

(link)

Dosyalar

• WhatsApp Image 2024-08-16 at 13.26.31.jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-16 at 13.26.31.jpeg
    55 KB · Okunma: 5
Back