Hoşbuldum🙂
İsmail Altan en sevdiğim kanal zaten youtube'ta, yem takmayı, iğne ve düğüm detaylarını öğrenmek için ona bakıyorum. O yüzden surf makine bakıyorum şimdi, captain kamışıma uygun. Bu hobiyi zevkli hale getirecek şekilde yapmak istiyorum. Hafta sonu kampa gidicem bakalım umarım kampımızda balığımızda keyifli geçer🙂
Utku hoşgeldin.
İstanbul'da ikamet eden bir İzmir'li olarak sana özendim. Ben İzmir'de yaşarken körfezden ispariden başka balık çıkmazdı doğru dürüst o zamanlar çok kirliydi. Ancak şimdi levrek,çupra,granyöz direkt üçkuyular- bostanlı arası meralardan alınıyor. Hem lezzetli hem ekonomik değeri olan balıklar. Forumda edineceğin bilgilerin yanı sıra sana tavsiyem hedef balıklarına ait yapılmış İzmir av videolarını youtube'dan izlemen. Özellike İsmail Altan videoları sana yem nasıl takılır, hangi balığa hangi yem kullanılır, kaç numara iğne kullanman gerekir konularında çok yardımcı olabilir. Gerisi de senin istek ve azmine kalıyor.
Şimdiden rastgele, av raporlarını bekliyoruz 🙂
İsmail Altan en sevdiğim kanal zaten youtube'ta, yem takmayı, iğne ve düğüm detaylarını öğrenmek için ona bakıyorum. O yüzden surf makine bakıyorum şimdi, captain kamışıma uygun. Bu hobiyi zevkli hale getirecek şekilde yapmak istiyorum. Hafta sonu kampa gidicem bakalım umarım kampımızda balığımızda keyifli geçer🙂