Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İznik balık avı

K0jak

Yeni Üye
Adı
Hakan Reis
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba hocalarım,

Daha önce istanbulda ikamet ederken boğaz avında kullandığımı 420 bir oltam var bir de 65'lik makinem şimdi iş dolayısıyla istanbuldan ayrıldım. En yakınımda balık için iznik gölü car bir iki araştırmada lrf ile levkit avı yaptıklarını gördüm fakat benim lrf setim yok.

Merak ettiğim konu acaba bu olta ile gölde balıl avı nasıl olur bu oltayla jig kullanılacağını sanmıyorum nasıl bir takımla av yapabilirim.

Eğer olmaz diyorsanız illa bir spin lrf takım mı gerekir.

Cevapkar için şimdiden herkese teşekkürler...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
Orda ufak sahtelerle yada jigle avlanabilirsiniz, 5 20 gibi bir spin kamış işinizi görür yalnız levkit avlaması zevklidir ama çok lezzetsiz bir balık eve götürmeyin bence :D

K0jak

Yeni Üye
Adı
Hakan Reis
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Orda ufak sahtelerle yada jigle avlanabilirsiniz, 5 20 gibi bir spin kamış işinizi görür yalnız levkit avlaması zevklidir ama çok lezzetsiz bir balık eve götürmeyin bence :D
Yok yemek için değik zaten maksat hareket olsun o zaman ucuz da olsa bir spin kamış makine almak gerekecek, cevabınız için teşekkürler

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Burak Ferik

Yeni Üye
Adı
Burak Ferik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
420 oltanızla mısır küspeli ve ucuna üç iğneli 60 grlık kurşunla kullanabilirsiniz yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim