Japonlar Türkiye'de 3...!! ( JDM Balık Avı Malzemeleri )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayirli olsun hamdi abi mukemmel urunler gorunuyor.En kisa zamanda ugrayacagim 🙂

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Olcay beklerim 🙂

Sevgili hamdi beyciğim paylaşımlarınızı görmemek için ne yapmamız gerekiyor feci bunaldım sizin yüzünüzden .
Şaka şaka hayırlı işler birader 🙂

berkley fish frylar 😀 abi neden yapıyorsun parasız zamanımda bunları

Hamdi abi allah bereketli bol alışveriş nasip etsin.
Ayrıca o sıkıcılar gelsin burdan bi kasa limon veriyim gider evde sıkırlar varsa sıkıntı yardımcı olalım

Hamdi abi arkadaşı arasana kahvaltı yapacağız aylar önce kurduğum salamuradan zeytinleri çıkardım limon sıkılması lazım üstüne arkadaş çok merakliymis sıkma işine bi zahmet sıkıversin

Hayırlı olsun hamdi bey; güzel malzemeler getirmişsin. Bol kazançlar dilerim.İlk fırsatta uğramak istiyorum. selamlar.

Adamsın abi bunlar ne böyle tüm arkadaşlarıma söyledim bana hediye almak istiyorsanuz Hedefbalığa gidin diye.
Bu arada seni tehdit eden adamlar kimse bırak limon sıkmayı sivilce bile sıkamazlar abi sen merak etme Balıksevdam arkanda.
Demokrasi için sokağa çıktık senin içinde çıkarız gerekirse. Sen işini yap abi. Aldığın sattığın herşey helal olsun. Sıkıntı yok.

Hayırlı olsun. Gerçekten harika çeşitler. Avrupa yakasında da bir şube bekliyoruz. 😀

Back