Bu tekniklerde hedef büyük balıklar. Bu balıklarla da nücadele en iyi çıkrık tipi makilerle olur.(link)
Teşekkür ediyorum...Bu tekniklerde hedef büyük balıklar. Bu balıklarla da nücadele en iyi çıkrık tipi makilerle olur.
Spin tarzı makinelerle de olur tabii ama onların mücadele güçleri çok daha zayıf
Kaç tl bir bütçe ayırmalıyım ? Dediğim gibi acelem yok ve ben sizin gibi profesyonel bir avcı değilim.🙂O zaman hiç heveslenme.. 🙂
Slow jigging daha mantıklı gelmeye başladıVertical jigging çok seri aksiyonlarla yapılan yorucu bir av türü.
Bir de bunun yavaş hareketlerle yapılanı var ki son zamanlarda o tercih ediliyor, o da slow jigging..
Hangisi?
Elimde Daiwa Crossfire 5000 var uygun olur mu ?
Anladım. Teşekkürler👍Olmaz.
Elinde ki makina, hafif beklemeli avlar için kısmen olur.
Sizin aradığınız makina, 6000 lik ve daha büyük, devri düşük makinalar olmalı. Orta seviye böyle bir makina için bütçeni 700-800 gibi düşünmelisin. Kamış ve diğer sarf malzemeleri hariç.
Azores 6500 ü duymuştum. Göz atacağım.Daiwa bg5000,saltist nero 5000 daiwada bu isi yapacak en uygun fiyatli makinalar bunlar gibi okumada ise okuma azores 6500 hem uygun hem jige uygun