Bende çok sık değiştiriyorum her seferinde düğüm atmak misina dan ufak ufak sürekli fire vermek mantıklı gelmiyor bana da. Olumsuz tarafı belki benim kullandığım Jigheadlerden kaynaklı 3 gr altı olanların klipse takılışı deliğin küçük olmasından dolayı zorlaşıyor ve jigheadin rahat hareket etmesini kısıtlıyor gibi biraz ama yinede klipse takma durumuna engel teşkil etmiyor. 🙂Klipse takılı jigheadle 35lik mırmır da aldım, eşek istavritte, iskorpitte. Bence bir engel değil. Özellikle sürekli jighead veya jig değiştirenlere kullanım zorunlu. 🙂
Bende çok sık değiştiriyorum her seferinde düğüm atmak misina dan ufak ufak sürekli fire vermek mantıklı gelmiyor bana da. Olumsuz tarafı belki benim kullandığım Jigheadlerden kaynaklı 3 gr altı olanların klipse takılışı deliğin küçük olmasından dolayı zorlaşıyor ve jigheadin rahat hareket etmesini kısıtlıyor gibi biraz ama yinede klipse takma durumuna engel teşkil etmiyor. 🙂
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Remixon'un YM-2004 "00" klipsini kullanıyorum ama jighead takarken klipsi biraz zorluyor. Bakalım biraz araştırayım mademEn ufaklarından klips almanızı öneririm. Aliexpressten söylemiştim 2 sene önce. 100 tane felan bir pakete koyup göndermişler, paslanmıyorda. Senelerce kullanırsınız. Her gramaja uyuyor, her jighead kafasına. Şu an linkini bulamam ama bir çok seçenek var kendinizde bakabilirsiniz.