Kadıköy İnceÇizgi'de Tanışma Organizasyonu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baliksevdam camiasına katıldıktan sonra ilk defa buluşmaya katılabildim, meğerse çok şey kaçırıyormuşum haberim yokmuş..

Güzel sohbetleriniz ve arkadaşlığınız için teşekkür ederim, hiç yabancılık çekmedim sanki daha önceden tanışıyormuş gibi çok rahat ve güzel bir ortam oldu.

Herkese teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle...

Biz teşekkür ederiz Hasan79 abim 🙂 Daha nice buluşmalarda bekliyoruz 🙂

İş nedeniyle geç katılabildim fakat çok memnun kaldım,tertipleyen ve katılan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

İş nedeniyle geç katılabildim fakat çok memnun kaldım,tertipleyen ve katılan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Abim seni kısa sürede olsa görebildiğime çok memnun oldum, geleceğini söylediğinde çok sevinmiştim zaten, yüzyüze görünce daha da sevindim, katılımın beni çok mutlu etti 🙂

Abim seni kısa sürede olsa görebildiğime çok memnun oldum, geleceğini söylediğinde çok sevinmiştim zaten, yüzyüze görünce daha da sevindim, katılımın beni çok mutlu etti 🙂

Teşekkürler kardeşim bende çok memnun oldum ,ileride daha uzun süreli toplanırız inşallah,hoşcakal.

Ramazan ayında düzenlenen etkinliğede katılamamıştım bu güzel buluşmanızda da aranızda olamadığım için üzgünüm kısmet başka etkinliklere demekle yetiniyoruz bakalım

Çok güzel bir organizasyon olmuş... Dün gün içerisinde katılamasamda, evvelki akşam uğrama fırsatım olmuştu... Önümüzdeki günlerde tanışmak, görüşmek ümidi ile...

Yorumların için teşekkür ederim Bahadır, İnşallah bir dahaki sefere görüşebiliriz

Emeği geçen herkese buradan tekrar teşekkür ederim. Daha nice keyifli organizasyonlara

Ayağına sağlık Melih'can, ben de sana teşekkür ederim ve her yapacağımız organizasyona katılımını beklerim

Güzel hoş sohbetli bir akşam geçirdik, arayı fazla soğutmamak lazım

Ben bir soğuttum, üzerinden 3 senden fazla geçmiş ama bir daha soğutmam, dirsek temasta olacağım 😉

Ne zaman ve nereye gidelim

Bende Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyorum , Benim İçin Eşsiz Bir Organizasyondu , Başlarda Hiç Konusamasamda İlerleyen Dakikalarda Kahkalara Döndü Sohbet 🙂 Dinlemek Bile Çok Keyifliydi 🙂 Siz Değerli Abilerimle Yan Yana Olmak Benim İçin Çok Güzel Oldu .. Tekrardan Herkese Teşekkürler ..

Senin de ayağına sağlık ve teşekkür ederim Seyit'can 😉

Seni yakından tanımak çok güzeldi, umarım sık sık görüşebiliriz

Çok güzel bir buluşma ve tanışma günü oldu, görüşemediğimiz eski dostlarımızla hasret giderdik 🙂, devamındaki muhabbetide fazla uzatmadan tekrarlamalıyız.

Aynen katılıyorum Ümit 😉

Gökhan'a sordum sana da soracağım, ne zaman ve nerede buluşuyoruz

Katılan ve telefonla arayıp sevgilerini gönderen tüm dostlara teşekkür ediyorum 🙂 Ben şahsen çoook keyif aldım 🙂 Yeni Arkadaşlarımızla tanıştım, ve umduğumdan çabuk kaynaştık orta yolu bulduk hemen 😀 Gebzeden katılan dostlarımız vardı özellikle onlara teşekkür etmek istiyorum uzun bir yol geldiler sadece bizleri görmek icin, Avrupa yakasından gelenlerimiz vardı, kısacası kafalar bir,gönüller birdi.. Simit,çay faslından sonra altın vuruşu herzaman ki gibi ayranla yaptık, keyifli bir akşam ile günümüzü kapattık, tabi ki herzaman ki gibi tadı damağımızda kaldı, Herkes ayrı bir renk, ayrı bir dünya, hepimizin farklı özellikleri farklı yetenekleri var, bunlar biraraya geldiginde her buluşmanın farklı tadlarda ve unutulmaz olması kaçınılmaz 🙂 Tekrarında görüşmek üzere hepinize sevgiler 🙂

Zaman ne çabuk geçti anlayamadım Selo'can 🙂

Bir organizasyon biter hemen yenisi düzenlenir 😉

Ne zaman ne yapacağız, var mı aklında bir şey

cook guzeldi insan sesis bakip konusmalarini dinlesede yeter ya gitmisken boş dönmiyim dedim 3 parça salina aldim sagolsun hamdi abi indirim yapti baya sagolsun

Gelmene çok sevindim Halim ama seninle çok muhabbet edecek fırsatımız olmadı. Aldığın kamışı güle güle bereketli avlarda kullanmanı dilerim 😉

Hamdi Bey dün bana da iyi bir indirim yaptı ve iki adet Jigging Master Jig kamışıda ben aldım, bakalım ne zaman kullanacağım 😉

Çok güzel bir buluşma olacağı belliydi zaten katılan tüm arkadaşlara selamlar,

Senin de aramızda olmanı çok isterdim Oktay 😉

Başka bir organizasyonda umarım görüşebiliriz 🙂

selshattin abi sekergibi adamsin inan vallaha melih abide seyitle biz yabanciydik orda🙂

Eyvallah kardeşim, yabancı yok, hepimiz biriz o ortamda, hiç çekinmeden muhabbete dalacaksın 😀

Yabancılık mı kaldı artık Halim 😉

Cok memnun oldum tanistigima. Herkese selam.
Selahattin, birkac hafta daha ayran, borek devam. Sonra kumanyaya talim 🙂
Hakkin olan cinekop, sarikanatlari bana devretmeden gitmek yok.

Ben de tanışmaktan ve hoş sohbet yapmaktan memnun oldum Burak 🙂

Yakın gelecekte tekrar görüşmek üzere, her zaman rast gelsin...

Bu arada ben kart istemem 😀😀😀

Çok güzel bir buluşma oldu emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tekrarını diliyorum 🙂

Tekrarı kesinlikle olacak Çağatay ve ben de sana teşekkür ederim. Ancak, cezalısın, çok az fotoğraf çekmişsin, bir dahaki seferde makinayı elinden bırakmayacaksın

Güzel bir gün oldu, tüm ziyarete gelen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bazı katılan arkadaşların fotoğraflarının çekilmesi unutulmuş 🙂

Biz de sana teşekkür ederiz Admin'im 😉

Fotoğraf konusunda haklısın ama sebebi belli, bu konuda boynuz kulağı geçemedi

Hafta içi ve çalışma saatlerinde düzenlenmemiş olsaydı eminim çok daha kalabalık olurdu.Malum çoğumuz çalışıyoruz organizasyon saatlerinde.

Gene de çok sıcak ve faydalı bir buluşma olduğuna eminim. Normal günlerde bile sıcak samimi bir mekan zaten.

Lüfer sezonu öncesi daha iyi bir buluşma gerek diye düşünüyorum aslında.

Aslında olay sadece Süleyman abi ile benim İncecizgi de hem tanışıp hem de Hamdi Bey ile oturup konuşmamız üzerine kurgulanmıştı, Birden neden genele yazmayalım bizlere katılmak isteyen dostlarımız var ise onlarla da görüşür tanışırız diye bir fikir çıktı, ve aceleyle bu buluşmayı ayarladık, musait olan herkesin katılabilecegi bir buluşma yapılacak tekrardan o zaman da katılım çok daha fazla olacaktır tabi ki 🙂

Selo'cana katılıyorum Genco, alelacele bir organizasyon oldu ama yine de unutulmayacak güzel bir buluşma oldu. Sıcak insanların bir araya gelmesiyle çok güzel bir ortam oluştu, bu da beni fazlasıyla mutlu etti.

Yakında daha kalabalık bir kitlenin katılabileceği organizasyon çalışmalarımız bu günden başladı. Yakında açıklarız ve umarım katılılabilirsin 😉

baliksevdam camiasına katıldıktan sonra ilk defa buluşmaya katılabildim, meğerse çok şey kaçırıyormuşum haberim yokmuş..

Güzel sohbetleriniz ve arkadaşlığınız için teşekkür ederim, hiç yabancılık çekmedim sanki daha önceden tanışıyormuş gibi çok rahat ve güzel bir ortam oldu.

Herkese teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle...

Biz teşekkür ederiz Hasan79 abim 🙂 Daha nice buluşmalarda bekliyoruz 🙂

Kaçırdığın doğru ama bir yerden yakaladın, artık kolay kolay kaçırmazsın Hasan 😉

Biz de sana teşekkür ederiz ve yakın gelecekte yeniden görüşmek isteriz 🙂

allah sağlık versin yarasın arkadaşlar

Teşekkür ederiz Yekta abi 🙂 Seninle de tanışmak isterdim, kısmet artık birdaha ki orglara diyelim 👍

Sağol Yekta 🙂

İşlerinin rahatladığı bir dönemde umarım sen de aramızda olabilirsin 😉

Teşekkürler kardeşim bende çok memnun oldum ,ileride daha uzun süreli toplanırız inşallah,hoşcakal.

Bu sadece başlangıç abi, değişik türlü türlü orglarımız olacak İnşallah 🙂

Ayağına sağlık Adem 🙂

Sıcak kişiliğin ile organizasyonumuza renk kattığın için biz de sana teşekkür ederiz. Yakın zamanda görüşmek üzere, rast gelsin...

Ramazan ayında düzenlenen etkinliğede katılamamıştım bu güzel buluşmanızda da aranızda olamadığım için üzgünüm kısmet başka etkinliklere demekle yetiniyoruz bakalım

Sorun etme Fatih, bizde organizasyon bitmez, uygun bir zamanda mutlaka birine katılırsın 😉

Ama, bağımlıklık yapar ve kaçırdığın organizasyonlara o zaman daha çok üzülürsün

Back