Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
Teşekkürler Adil. Deniz, hep aynı deniz 🙂Tebrikler Abdullah kardeşim sanırım mera deniz Rastgele
Teşekkürler Hasan. Emek yoksa balık yok 🙂abdullah abi sakın yol kenarına bırakma kedilere falan verme.bunlar balığa benzemiyor tuhaf canlılar.bana sadece yol paramı ver insanlık namına gelip alayım 🙂) şaka bir yana azmine sabrına mücadeleci ruhuna hayranım.tebrikler rast gelsin abi
Teşekkürler Süheyl Bey. Bu sene benim mera 2 yıl önceki gibi kalamar verdi. Geçen sene çok kötüydü.Maşallah ağırlıklarıda güzel şansın daim olsun...Rasgele
Teşekkürler Muhsin.Abdullah bey süper av tebrikler.
Teşekkürler Cihan.Çok güzel avlar çıkarmışsın yine Abdullah hocam. Avların daim olsun.
Teşekkürler tncyrs.mahşallah tebrik ederim
Teşekkürler Arda.çok güzel maşallah tebrikler
Teşekkürler Hakan. Efendi olacak kadar değil. Kalamarla benim zokayı seviyor o kadar 🙂kalamarlarin efendisi sezona damga vuracak gene galiba... tebrikler👍.
Bu hafta toplamda 12 saat at çek yaparak 3 kalamar aldım 🙂 HEr ne kadar akşam suyunda önümden geçen 90 cm civarı bir barakuda ile 30 dk sonra gecen kg üstü bir levrek bana el salladıysada kalamardan vazgeçmedim 🙂
Akşam gelen 2 kalamar toplamda 650 gram geldi. Sabahlar ümit tükendi ve su üstüne geçtim. Tam önümde sahteyi çıkarırken sahteye bir dokunuş oldu. Hemen yanımdaki kalamar kamışını 3-4 metre ileriye salladım. Dokunuş olmadı. Hala ayaklarımın dibinde olduğunu düşünerek zokayı önüme suya vurdun. Tahmini bir sürede zokayı asıldım ve gol. 760 gram bir kalamarla günü kurtardım 🙂 Resmi aşağıda.