KAMIŞ ÖNERİSİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gny14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gny14

Üye
Tepki
2
Ödül
13
öncelikle herkese slm sitenize yeni üye oldum ve gayet güzel bilgiler edindim.Sizden isteğim daha fazla haliçte (evim yakın çünkü) istafrit ve kıraça tutmak için bazende çinekop ve kefal at çek kamış önerisi istiyorum.Makine içinde OKUMA AVENGER AV 65 düşünüyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Selamlar Ünal bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz.🙂

İstavrit,çinekop yada kefal için ve İstanbulda olmanız nedeniyle sanırım at-çek kamışı yerine surf kamışa ihtiyacınız var.Bunu netleştirdikden sonra ayırdığınız bütçeyide yazarsanız öneriler gelecektir.🙂

Haliçte akıntı olmadığı için düşük ağırlık atan kamış işinizi görür.
maksimum 150 gr atarlı kamışlara bakabilirsiniz.
Bu sınıfta rüştünü ispatlamış ve hafifliği ile yormayan lineaeffe sprit surf işinizi görür.

Selamlar Ünal bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz.🙂

İstavrit,çinekop yada kefal için ve İstanbulda olmanız nedeniyle sanırım at-çek kamışı yerine surf kamışa ihtiyacınız var.Bunu netleştirdikden sonra ayırdığınız bütçeyide yazarsanız öneriler gelecektir.🙂

şimdi makine belirtiğim gibi 100 lira civarı kamışta 50 lira filan olsa yani hepsi 150 ye gelsin istiyorum.

ÜNal hoşgeldin, Yaptığın avların raporlarınıda bekleriz, ona göre 🙂 Keyifli paylaşımlar....

Madem o bölgelerde avlanacaksınız 65'lik yerine 55'lik bir makina tavsiye edebilirim ben de.. Örneğin Octana olabilir...

Madem o bölgelerde avlanacaksınız 65'lik yerine 55'lik bir makina tavsiye edebilirim ben de.. Örneğin Octana olabilir...

doğru söylüyorsun ama arada sırada da olsa boğazda yaparım diyorum,boğaz için sectiğim makine uygunmu sence

birşey daha soracam peki bu takıma kaç milim misina alim

Hoşgeldin Fatih'li dostum.
Bütcen dahilinde kamış ve oltanı aldıktan sonra kaliteli 0,35'lik bi misina senin ihtiyacını
hayli rahat görür diye düşünüyorum.
Bende senin avlanmayı düşündüğün yerlerde baya vakit harcadım.Sonucta Draman'da oturuyorum en yakın av yeri Haliç sahili 😉
Bicok avda gayet rahat ve verimli olarak kullandığım bi 3,90 lık LİNEAEFFE marka kamışım var ve tavsiye ederim,fiat olarakta makuldür 😉
Bereketli avlar dilerim.Sağlıcakla kal

Back