Kamış Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sadkordu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadik arkadasim sana soyle izah edim,okuma teloskopik kamislarda kronik olarak avdan sonra kamisi kapatirken sikisma problemi var hele birde yavmurlu havaya yakalandiysan vay haline.Linaeffe kamislarinda 250gr atarli 4,20 400-500 gr agirliginda butcene gore teloskopik kamis alabilirsin.

Benim okuma ceymar 430 teleskopik kamışın en üst birinci parçasının 5 aydır sıkışma nedeni ile yerine girmemesi gibi mesela.
Ne hikmetse bu sorunu herkes dile getiriyor.
Lineaeffe 3 parça kullanan biri olarakta söyliyebileceğim tek şey eğer kamış elinize oturmuşsa esnemesi ve kendini toplaması istediğiniz gibi ise lineaeffe kamışlar sizi hiçbir şekilde üzmez.

Benim okuma ceymar 430 teleskopik kamışın en üst birinci parçasının 5 aydır sıkışma nedeni ile yerine girmemesi gibi mesela.
Ne hikmetse bu sorunu herkes dile getiriyor.
Lineaeffe 3 parça kullanan biri olarakta söyliyebileceğim tek şey eğer kamış elinize oturmuşsa esnemesi ve kendini toplaması istediğiniz gibi ise lineaeffe kamışlar sizi hiçbir şekilde üzmez.
Lineaeffe 400 450 civarı hangi kamış mesela ? Birde 500 gr civarı kamış istemiyorum açıkçası babam da var dam steelpower 4.50 580 gram çok ağır geldi

Lineaffe nin gezer halkası sürekli oynar av yaptırmaz . Ayrıca ağır kurşunlarda da yumuşak kalıyor..

Lineaeffe kamışlardan ziyade tüm gezer yüzüklü kamışlar bu sorunu yaşatır.
Yanlız şu varki özellikle remixon ve lineaeffenin bazı kamışlarında olduğu üzere tek bir yüzük varsa bu sorun yaşanıyor. Özellikle 100 125 gr üstü kurşun atarken belirttiğiniz gibi yüzük devamlı dönüyor.
Bazı kamışlarda ise gezer yüzüğün olduğu yuvaýı uzatıp epoksi ile beslemişler. Bu tür sabit olmayan uzun gezer yüzüklü kamışlarda bu sorun yok..

Lineaeffe 400 450 civarı hangi kamış mesela ? Birde 500 gr civarı kamış istemiyorum açıkçası babam da var dam steelpower 4.50 580 gram çok ağır geldi

Dam steelpower 450 cm alman harikası bir kamış. Yemli için süper.
Ama kurşun arkası veya çaparide adamı balıktan soğutur mazallah. 🙂

Sadik arkadasim sana soyle izah edim,okuma teloskopik kamislarda kronik olarak avdan sonra kamisi kapatirken sikisma problemi var hele birde yavmurlu havaya yakalandiysan vay haline.Linaeffe kamislarinda 250gr atarli 4,20 400-500 gr agirliginda butcene gore teloskopik kamis alabilirsin.
Sea vortex 2 nasıl peki savant a göre ?

Merhabalar herkese ben İstanbul Anadolu yakası Üsküdar Beykoz civarlarında kullanmak üzere bir kamış düşünüyorum. Bu hobiye yeni başladım fazla bilgim yok 5 6 aydır kullanmış olduğum kamış artık beni tatmin etmiyor çok esnek. Daha güzel bir kamış almayı düşünüyorum. Yemli çapari kurşun arkası hepsinde birden kullanabileceğim bir kamış var mı acaba? Bütçem 450 TL civarı . Okuma savant 4.20, okuma revenger 4.20 veya lineaeffe im casting 4.20 uygun mudur? Siz neler önerirsiniz teşekkürler şimdiden herkese 🙂
(link)

(link)

100 250 atar ve 366 gram ağırlık. Bence gayet hafif bir kamış. Kamışı görerek özellikle tartarak almak lazım.

Sayın @Mektupla nın kullandığı lineaeffe leader surf 300 500 gr kamışında internette 377 gram yazıyordu. Ama kendisi kamışı tarttığında 460 gram geldiğini yazmıştı.
Eğer bu kamışın 366 gram ağırlığı doğru ise çok hafif bir kamış.

Son düzenleme:
Back