200tl vinç'e verdim 90 tl de monte ettirme parası verdim. Valla bu parayla güzel bir çıkrık makinası alınırdı ya 🙂Benimde çok araştırdım ve ileride yapmayı planladığı bir avcılık sistemi 🙂
Vinç sistemi daha pahalıya mal olmuştur. 😛
200tl vinç'e verdim 90 tl de monte ettirme parası verdim. Valla bu parayla güzel bir çıkrık makinası alınırdı ya 🙂Benimde çok araştırdım ve ileride yapmayı planladığı bir avcılık sistemi 🙂
Vinç sistemi daha pahalıya mal olmuştur. 😛
Uyguna mâl olmuş yine 🙂200tl vinç'e verdim 90 tl de monte ettirme parası verdim. Valla bu parayla güzel bir çıkrık makinası alınırdı ya 🙂
Benim ki kürekli model hocam. Pedallı olanlar sanırım henüz ülkemizde satışta yok, belki dışardan getiren arkadaşlar ucuza alıp getirmişlerdir. Türkiye'de olsa bile bu kanolar fiyatı 2500tl'den aşağı olucağını sanmam. Kürekli olması benim için daha iyi. Spor salonuna gidiyordum 1 ayda aşırı derecede sıkılıp bıraktım. Kürekli sayesinde hem kol,omuz,sırt,gögüs kası yaparım hemde balık tutarım, gezerim düşüncesindeyim. 🙂cok guzel bir ugras. Benim hep yapmak istedigim bir avcilik. Bu aldiginiz pedalli olanlarindan mi yoksa sadece kureklilerden mi?
Tabi söylediklerinize göre pedallı ve dümenli daha iyi olurdu. Ama bütçe meseleside olunca kürekliye yöneldik kanonun yarı parası neredeyse vergiye gidiyor ülkemizde ne yazıkki. Kano gibi büyük alışverişleri alibabaexpress'ten getirmek çok zor olur. Gümrüğe %99 takılır. Ancak Almanya'da falan akrabası olursa insanın gider alır getirtir 🙂 Teşekkür ederim 🙂elbette spor yönünden tartışılamaz ama balık geldiğinde kıyıya yakın bir yerdeyseniz hem kürek hem balık zor, pedalla ve dümenle işiniz daha kolay olacaktır düşüncesindeyim. dediğiniz gibi ülkemizde olmadığıda bir gerçek bildiğim kadarıyla aliexpress ten alanlar vardı ama ne kadar güvenilir bilinmez. artık kazasız belasız raporlarınızı okuruz inşallah. şimdiden rastgelsin.
Pardon 🙂 Etiket fiyatı 1500tl pazarlıkla falan 1200tl ye İzmir'den (link) dan aldım.O değil emre abi kano fiyatı