Kano Balıkçılığına giriş.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan willrock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar Ali Bey, ürün 29 nisan p.tesi teslim edildi. Henüz test edemedim. İlk fırsatta deneyeceğim, resim ve video paylaşacağım. Üreticinin sayfasını detaylı incelediğimde şu bilgiye ulaştım: İki kişilik iken 90 cm'yi aşan dalgalı suda kullanmayın. Ürün tek kişilik iken de 150 cm'yi aşan dalgalı suda kullanmayın. Bende yazlık olmadığı için ve çoğu durumda tek kişi kullanacağım için bu ürünü seçtim. Ürün hatchbag ve dobla arabalara rahat sığar, bunu anladım.

İsveç firması üretiyor, 2010 yılında tasarım ödülü almış. Bugün ürünü çıplak gözle gördüm ama suda görmedikçe bir şey diyemem. 90 cm ve 150 cm dalga boyları sınırı bana makul geldi. Bu arada üretici firmanın diğer modüler modelleri bana uygun gelmedi. Diğer modellerin birbirlerine geçme uzantıları zayıf görünüyor. Aldığım ürünün birbirlerine geçiş uzantıları daha uzun ve daha sağlam Bora Bey'i izledim ve beraber denemek için davet ettim. Müsait olduğunda döneceğini düşünüyorum. Ürün tam olarak şöyle geçiyor: Tequila! GTX Solo/Tandem Kayak (link)
solo: tek kişilik
tandem: iki kişilik

Sanırım 1 hafta içinde denemiş olurum. Görüşmek üzere.

Kano gerçekten çok iyiymiş. bağlantı noktaları sağlamsa on numara. 2 parça oluşu hem taşıma hem evde depolama açısından çok büyük avantaj. İlk izlenimlerinizi merakla bekliyorum. Sanırım yurt dışından getirttiniz, o nedenle satış fiyatından daha yüksek bir maliyeti olmuştur diye düşünüyorum. Seferihisar'a geldiğim bir gün görüşmek tanışmak isterim.

Mustafa bey iyi günler. Sanırım Seferihisar'da oturuyorsunuz. Bora BARUTÇU Bey var orada kano ile av yapan, belki tanıyorsunuzdur. Ben de kano almayı planlıyorum geçen yazdan beri (rotomod k-large) ama hem yükselen döviz kurları hem de evde kanoyu koyacak yer bulamamaktan şuan için henüz alamadım. Sizin kanonun marka / modeli ve memnuniyet durumunuz nedir acaba.
eger ilgilenirseniz bora beyin kullandığı kanonun aynısından 2 adet var elimde.. mesajla iletişime geçebilirsiniz..

İnsanı özendiren şekilde geçekten emeğinizin karşılığını alırsınız umarım , rasgele👍

Selamlar Ali Bey, ürün 29 nisan p.tesi teslim edildi. Henüz test edemedim. İlk fırsatta deneyeceğim, resim ve video paylaşacağım. Üreticinin sayfasını detaylı incelediğimde şu bilgiye ulaştım: İki kişilik iken 90 cm'yi aşan dalgalı suda kullanmayın. Ürün tek kişilik iken de 150 cm'yi aşan dalgalı suda kullanmayın. Bende yazlık olmadığı için ve çoğu durumda tek kişi kullanacağım için bu ürünü seçtim. Ürün hatchbag ve dobla arabalara rahat sığar, bunu anladım.

İsveç firması üretiyor, 2010 yılında tasarım ödülü almış. Bugün ürünü çıplak gözle gördüm ama suda görmedikçe bir şey diyemem. 90 cm ve 150 cm dalga boyları sınırı bana makul geldi. Bu arada üretici firmanın diğer modüler modelleri bana uygun gelmedi. Diğer modellerin birbirlerine geçme uzantıları zayıf görünüyor. Aldığım ürünün birbirlerine geçiş uzantıları daha uzun ve daha sağlam Bora Bey'i izledim ve beraber denemek için davet ettim. Müsait olduğunda döneceğini düşünüyorum. Ürün tam olarak şöyle geçiyor: Tequila! GTX Solo/Tandem Kayak (link)
solo: tek kişilik
tandem: iki kişilik

Sanırım 1 hafta içinde denemiş olurum. Görüşmek üzere.

Point 65 hakkındaki düşünceleriniz neler öğrenebilir miyiz. İzmir'de biri sahibinden'e ilan koymuş, ilk başta siz zannettim. Youtube inceleme videolarında ek yerinden su aldığı, bu nedenle sıkıntılı olduğunu söylüyorlar, katılıyor musunuz.

Back