Önder abi @Ali Emre bizim çok eski arkadaşımız. Geçmişte de bahtsız bir arkadaşımızdı hiç balık yakalayamazdı 😀 belliki Çölde de o şansını yenememiş hiç balık yok fotolardan anlaşıldığı gibi 😀Sevgili Ali,
Baş döndürücü fotoğraf trafiğinde adeta kayboldum.👍
Kara kıta'da çok renkli kareleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
Senden ricam;
Fotoğraf kareleri ile paylaşmış olduğun kara kıta yı ve oradaki yaşantını satırlara dökerek paylaşman olacaktır.
Benim gibi forum dan bir çok arkadaşım bu keyifli fotoğraf karelerin arkasındaki güzellikleri paylaşmanı merakla bekleyeceği muhakkaktır.
Özellikle; Forum sitemiz Balık ve balıkçılık üzerine olduğununa göre,kara kıtadaki balıkçılık nasıl,hangi türlerde balıklar var, senin bu konudaki aktivitelerin nelerdir.?
Hayatı,dostluğu,arkadaşlığı her daim paylaşmak dileğiyle.🙂
Keyifli forumlar.
Sevgili Hamdi,Önder abi @Ali Emre bizim çok eski arkadaşımız. Geçmişte de bahtsız bir arkadaşımızdı hiç balık yakalayamazdı 😀 belliki Çölde de o şansını yenememiş hiç balık yok fotolardan anlaşıldığı gibi 😀
@Ali Emre Olta ile fotoğrafını görür isem inan şaşırırım 😀Sevgili Hamdi,
Fotoğrafları tek tek inceledim,balık ile fotoğraf yok ama, oradaki balık ve balıkçılık konununda bilgisini paylaşır,belki sende bir tur düzenlersin oraya fenamı olur.😀
Hem şansızlığını kırmadığını nereden biliyorsun,belki sürprizler sonraya bırakılmıştır.😉
Sevgili @Ali Emre;
Artık Hamdi'nin bu sözlerinden sonra o fotoğrafları ortaya çıkarmak farz oldu.😛