İspendekle ve hatta benekliyle bile kazanılabiliyor o yarışma.yanlış anlaşıldım biraz affola, olayın temelinde balık tutmak yok zaten; keyfi bir biçimde gidip balık tutup gelmekse konu oraya kadar gidip gitmemekti aslında 🙂 ben edirne’de yaşıyorum. çoook fazla boş döndüm, konu boş dönmek de değil ama eskiye nazaran 1 balık da olsa alıyorum sarozdan gittiğimde. yahut küçük balık da olsa alıp salıyorum çoğunlukla. havasını suyunu sahtesini ayını basıncını bildiğimden ötürü. daha önce hiç gitmediğim bir yer olduğu için karaburun, şimdi diyelim ki gittim, buradan git dön minimum 1000 lira yol masrafı, gittim balık tutamadım, eh balık tutamayınca o kadar masrafla keyif yapmak için oraya kadar gittiğime kızacağım kendime.. falan filan 🙂
tabii gidip büyük bir trofe alıp yarışmayı 1. bitirmek de var, ama o bizi bulur mu meraya hakim değilken, işte ondan emin değilim 🙂
Tamamen o akşam ortama balığın girip girmemesi ve oltacılardan birine denk gelmesiyle ilgili.
Ben ilk yapıldığı sene gitmiştim. Sonra bir daha gidemedim işten güçten. Şimdi ise zaman var ama yol ve konaklama maliyetleri uçmuş durumda. Böyle organizasyonlarda amaç balık tutmak değil zaten. Ortam, sanaldan tanıdığın insanları yakından görmek-tanımak, varil ateşinde muhabbet vs vs.