Başarılı sonuç vermiyo. Alanlar pişman oldular. İlla almakta kararlıysan Deeper Pro ' ya bak derim. (link)Karadan kaliteli uygun fiyat balık bulucu tavsiyeleriniz nelerdir.
1 ) Sabitliyerek kullanılamıyor , ya wifi verici suyun altında kalıyor yada ayna suyun dışında..Konuyu hortlatayım 🙂 @reelmaster abi bu alet tekneden ne kadar verimli çalışıyor ?
Şimdi madem tekne var düzgün bir balık bulucu neden değil diyen abi kardeşlere kiralık teknede kullanılabilecek bir malzeme arıyorum
Anladım abi peki sök tak yapabileceğim aparatlı bir ürün var mı bildiğin erişilebilir rakamlarda ?1 ) Sabitliyerek kullanılamıyor , ya wifi verici suyun altında kalıyor yada ayna suyun dışında..
2) En ufak harekette ayna açısı sürekli değişiyor .Aynı açıyla aynı alanı tarıyamıyor.
3) Yeterince detay üretemiyor.
Çok sakin iç sularda çarşaf gibi denizde ve düşük derinliklerde biraz işe yarıyor. Ölü dalgada hatta düşük rüzgarda bile işlevsiz.
Bütçeyi 9-10 bin seviyesine çıkarabilirmisin ?Anladım abi peki sök tak yapabileceğim aparatlı bir ürün var mı bildiğin erişilebilir rakamlarda ?