Karadan Balık bulucu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan refikbal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

refikbal

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Karadan kaliteli uygun fiyat balık bulucu tavsiyeleriniz nelerdir.

Deeper pro çalışıyor ama karadan ne kadar verim alınıyor, tekne ile balığın ütüne oturma gibi olmuyor.

2 sezon Deeper plus kullanmış biri olarak şamandıraı avda şamandra niyetine kulanmak dışında faydasını görmedim. Dip yapısı ve mera hakkında bilgi edinmek için (özellikle eşkina yataklarında) kullandım. Ama balık bulucu olarak tavsiye etmem.

Bir dönem çok araştırdım özellikle dereden yemlik kefal tutmak için e hazır elimizde olunca da denizde kullanırız diye düşündüm ama kullanan kimseyi görmeyince cesaret edemedim garmin striker cast modeli ile sırf garmin olduğu için ilgilendim ama çok üstüne düşmedim

Konuyu hortlatayım 🙂 @reelmaster abi bu alet tekneden ne kadar verimli çalışıyor ?
Şimdi madem tekne var düzgün bir balık bulucu neden değil diyen abi kardeşlere kiralık teknede kullanılabilecek bir malzeme arıyorum

Konuyu hortlatayım 🙂 @reelmaster abi bu alet tekneden ne kadar verimli çalışıyor ?
Şimdi madem tekne var düzgün bir balık bulucu neden değil diyen abi kardeşlere kiralık teknede kullanılabilecek bir malzeme arıyorum
1 ) Sabitliyerek kullanılamıyor , ya wifi verici suyun altında kalıyor yada ayna suyun dışında..
2) En ufak harekette ayna açısı sürekli değişiyor .Aynı açıyla aynı alanı tarıyamıyor.
3) Yeterince detay üretemiyor.

Çok sakin iç sularda çarşaf gibi denizde ve düşük derinliklerde biraz işe yarıyor. Ölü dalgada hatta düşük rüzgarda bile işlevsiz.

1 ) Sabitliyerek kullanılamıyor , ya wifi verici suyun altında kalıyor yada ayna suyun dışında..
2) En ufak harekette ayna açısı sürekli değişiyor .Aynı açıyla aynı alanı tarıyamıyor.
3) Yeterince detay üretemiyor.

Çok sakin iç sularda çarşaf gibi denizde ve düşük derinliklerde biraz işe yarıyor. Ölü dalgada hatta düşük rüzgarda bile işlevsiz.
Anladım abi peki sök tak yapabileceğim aparatlı bir ürün var mı bildiğin erişilebilir rakamlarda ?

Back